2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chelčice otočily nepříznivý stav zápasu


Branky


0

Zatímco domácí Chelčice se vracely z Kestřan s vyválčenými body, bělčičtí museli v minulém kole spolknout hořkou porážku od Hradiště na vlastním hřišti. Přijeli tedy do Chelčic s cílem ztracené body získat. Úvod zápasu tomu také nasvědčoval: hosté se poměrně brzy ujali jednobrankového vedení a tento náskok také dlouho udržovali. Hrál se čistý, třebaže občas urputný fotbal téměř bez karet. Ve druhém poločase přišly chvíle nejlepšího hráče zápasu, chelčického Martina Šáchy, který dvěma brankami otočil průběh zápasu a zajistil domácím vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se brzy ujali vedení

Chelčice začaly utkání aktivně. Domácí hráči zatlačili svého soupeře z Bělčic téměř za půli a nebezpeční byli hlavně ze standardních situací. Bělčicím chvíli trvalo než se dostali do zápasu, ale pak přišly dva rychlé výpady bělčického Adama Ježka. V 18. minutě po úniku zvolil  nejprve neúčinné zakončení, ovšem ve 22. minutě již trefil tak, že domácí gólman Petr Novák vyrážel jen na břevno. Domácím měly být tyto výpady varováním: ve 29. minutě se Bělčicím opět podařila rychlá akce, Ondřej Páca naservíroval přesnou přihrávku před branku a Karel Hanzlík poslal Bělčice do vedení: 0-1. Za tři minuty mohlo být vyrovnáno, avšak domácí svou první příležitost rovněž nevyužili. Těsně před poločasem ještě unikl po levé straně bělčický Martin Ráž, jeho zpětnou přihrávku však Jan Cibulka poslal mimo. Domácí trochu překvapivě museli v první půli odolávat mírné převaze hostí a do šaten odcházeli s jednobrankovým mankem.

Kanonýr Šácha otočil skóre ve druhé půli

Vedení o jednu branku jakoby hosty poněkud ukolébalo. Domácí využili nastalé pasivity hostí a pustili se do velkého tlaku za účelem srovnání skóre. To se jim však málem vymstilo při ojedinělém bělčickém brejku, kdy domácím bekům v 50. minutě uprchl opět Ondřej Páca, v samostatném úniku se mu podařilo lobovat domácího brankáře, ale minul přitom branku. Pak ovšem přišly velké chvíle chelčického kanonýra Ondřeje Šáchy. Hostům se nepodařilo jej ve dvou standardních situacích uhlídat a tak nejprve v 53. minutě přišlo vyrovnání, kdy se bleskurychle uvolnil a skóroval v pokutovém území: 1-1. Druhou branku pak Ondřej Šácha přidal až v 78. minutě, opět po standardní situaci, znovu se uvolnil díky nedůslednému pokrytí soupeřem a nikým nestíněn pohodlně skóroval: 2-1. Zde se lámal celý zápas: přestože bělčičtí zlepšili hru, začali hrát zodpovědněji a dostali se do několika šancí, srovnat skóre se jim již nepodařilo. Chelčice tak otočily průběh zápasu a po vítězství 2:1 berou všechny body. V příštím kole hostí Chelčice Čkyni, což bude hodně zajímavý zápas, který se může vyvinout všelijak, zatímco hosty čeká nepříjemný zájezd na horkou půdu Westry v Sousedovicích.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bělčice
Josef Říský, TJ Sokol Bělčice: Domácí začali aktivně, zatlačili nás a nebezpeční byli hlavně ze standardních situací. Nám trochu trvalo, než jsme se rozkoukali, ale v 18. a 22. minutě jsme měli velké šance po úniku Ježka. Hanzlík nás pak dostal do vedení. Druhý poločas jsme hráli hodně pasivně a pustili jsme domácí do velkého tlaku, přesto jsme mohli v 50 minutě zvýšit. Bohužel jsme pak pod tlakem domácích dvakrát nepohlídali při standardních situacích v pokutovém území domácího Šáchu a ten otočil skóre zápasu. My jsme sice zlepšili v závěru naši hru, dostali se k zakončení, ale již jsme na vítěznou branku nenašli gólovou odpověď. Klíčové bylo, že jsme nedokázali využít naše příležitosti a nechali jsme příliš prostoru ve vápně pro domácího ostrostřelce.



Sestavy


FK Chelčice
P. Novák [-] - J. Turek [-] , V. Trobl [-] (46. P. Pícha [-] ) , M. Lang [-] , M. Kopenec [-] - V. Tesař [-] (86. A. Max [-] ) , M. Lang [-] , J. Křenek [-] , F. Čížek [-] - M. Šácha [-] (90. D. Jarolímek [-] ) , T. Kouba [-]

TJ Sokol Bělčice
M. Burian [-] - K. Zeman [-] , A. Nusl [-] , P. Burian [-] (81. V. Mach [-] ) , A. Ježek [-] - M. Ráž [-] (73. J. Říský [-] ) , L. Krameš [-] (53. L. Sejkora [-] ) , L. Krameš [-] , J. Cibulka [-] - K. Hanzlík [-] , O. Páca [-]

ŽK: 59. F. Čížek .
Hráči zápasu: M. Šácha - K. Hanzlík .
Místo: Chelčice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klíma Petr - Mráz Marek, Káník Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.