Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stachy rozstřílely rezervu z Vacova


Branky


0

Sokol Stachy se vracel domů po výprasku od Volyně a rozhodně si chtěl spravit chuť na domácím hřišti. Čekal jej sice papírově slabší soupeř rezervy SK Vacov, ovšem těm se právě v minulém kole podařilo doma zvítězit v souboji rezerv nad Vodňany. Papírové předpoklady se nicméně naplnily: již v 5. minutě domácí vsítili první gól a než skončil první poločas, vedli již 3:0. Hosté pak sice snížili, ale pouze jedinou brankou, zatímco domácí přidali další dva zásahy. Dvěma brankami v utkání se blýskl domácí kanonýr Pavel Záleský a korektně sehraný zápas s pouhými dvěma kartami skončil výrazným vítězstvím domácího Sokola Stachy 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli již v prvním poločase

Oba týmy nezahájily soutěž zrovna nejlépe, ale domácí Sokol již body potřeboval jako sůl. Stachovští začali zápas jako z partesu a v 6. min po rohovém kopu se k míči dostal volný Pavel Záleský, který otevřel skóre – 1:0. Hosté se snažili, ale jejich mladíci vytvářeli ve středu hřiště hrubé chyby, které zkušenější domácí trestali. Příkladem byla 18. minuta, kdy po zbytečné ztrátě míče zaútočili do otevřené obrany Ivan Vrhel opět s Pavlem Záleským a posledně jmenovaný s přehledem obstřelil Pavla Klase mladšího v hostující bráně a vsítil tak svou druhou branku v zápase během úvodních dvaceti minut - 2:0. Dvě vstřelené branky domácí uklidnily a nejen díky nim pak byly Stachy až do přestávky lepším týmem. Ve 40. minutě pak z vápna napřáhl opět Ivan Vrhel a na jeho tečovanou ránu neměl brankář hostů nárok – 3:0. Ve zbývajících pěti minutách prvního poločasu se již o mnoho více neudálo a tak šli domácí Stachy do kabin s výrazným náskokem 3:0 nad svým soupeřem z Vacova.

 

Na snížení hostí Stachy odpověděly dvěma brankami

Po poločase se sestavy prostřídaly, Vacovští mladíci přidali na aktivitě a naopak domácí poněkud polevili ve svých útočných snahách. Tak se Vacov postupně dostával do stále lepších příležitostí, aby nakonec střídající Marek Valta v 60. minutě zápasu zaslouženě snížil na 3:1. Očekávaný nápor hostí za účelem dosažení kontaktní branky a pokusu o zvrat v zápase se ovšem nekonal. Hra se změnila spíše na úporný boj o střed hřiště, kdy se ani jeden z obou týmů  prakticky nedostával do žádné slibné šance. V 82. minutě přišla jedna ze standardních situací. Domácí Stachy zahrávaly rohový kop, k míči se dostali domácí a brankář hostů si vybral slabší chvilku: po jeho zaváhání zvýšil rovněž střídající Michal Marek zvýšil již na 4:1. Nedlouho před závěrečným hvizdem skóre završil domácí kapitán Václav Karlík. V 87. minutě zahrával přímý volný kop pro domácí a svou trefou z této standardky uzavřel skóre zápasu na konečných 5:1. Stachy tak mohou slavit další vítězství na domácím trávníku a mohou se připravovat na nevyzpytatelné Vlachovo Březí, zatímco hosté odjeli domů bez bodu a doma je bude čekat rezerva z Lažiště.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stachy
Tomáš Andrle, TJ Sokol Stachy: Z Rumunska přijel i útočník Vrhel, který přes mírnou nadváhu vždy patří k nejplatnějším hráčům na hřišti. Prosadil se zejména v první půli, na jednu branku nahrál, druhou sám přidal. Výsledek je jednoznačný, ale nebýt hrubých taktických chyb hostů, mohl být zápas dramatičtější.




Sestavy


TJ Sokol Stachy
L. Sýs [-] - V. Karlík [-] , A. Eigner [-] (60. M. Marek [-] ) , P. Foltýn [-] , L. Heidenreich [-] (82. D. Schinzel [-] ) - L. Hovorka [-] (71. D. Pek [-] ) , F. Švarc [-] , V. Voldřich [-] (55. J. Kraml [-] ) , M. Rod [-] - P. Záleský [-] (81. P. Foltýn [-] ) , I. Vrhel [-]

SK Vacov B
P. Klas [-] - J. Tesař [-] , M. Čtvrtník [-] (55. S. Pšenička [-] ) , J. Mrázek [-] , T. Čejka [-] - L. Král [-] , F. Zdeněk [-] (65. J. Svoboda [-] ) , V. Hanzlík [-] , G. Bujok [-] (44. J. Král [-] ) - A. Bujok [-] (84. J. Kopáčik ml. [-] ) , J. Hlásek [-] (29. M. Valta [-] )

ŽK: 20. A. Eigner - 39. L. Král .
Hráči zápasu: I. Vrhel , P. Záleský - M. Valta .
Místo: Stachy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Brych Jiří - Marek, Trněný.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.