Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany dělily od tří bodů dvě minuty


Branky


0

Pohodové utkání se zvrhlo zápas s infarktovým závěrem. Tak bychom mohli charakterizovat střetnutí mezi domácí rezervou Vodňan a hosty ze Stach. Domácí se ujali vedení o dvě branky ještě v prvním poločase a tento náskok si udržovali ještě tři minuty před koncem zápasu. Hosté však během dvou následujících minut neuvěřitelně snížili a berou bod. FK Vodňany B tak remizoval s TJ Sokol Stachy 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodový úvod zápasu

Rezerva Vodňan hostila TJ Sokol Stachy, které na svém hřišti v minulém kole vyválčily bod se Čkyní. To vodňanská rezerva se vracela na domácí hřiště po výprasku od Volyně a bez gólu. Bylo tedy třeba vše hodit za hlavu, na zápas zapomenout a soustředit se na nového soupeře. Úvod zápasu tomu ovšem příliš nenasvědčoval. Hra byla zcela vyrovnaná, obě mužstva se navzájem hlídala a pokud došlo k nějakým šancím, ty vyplynuly z dobře zahraných standardek. Brankáři domácích i hostí však byli vždy na místě a tak byla téměř celá první půlhodina hry bez branek. Poprvé se v zápase utrhli do brejku domácí, bylo to ve 25. minutě kdy přihrávka z hloubi hřiště našla Martina Malíka, který neomylně skóroval: 1-0. Hosté přidali ve svém úsilí o vyrovnání, avšak srážela je vlastí nepřesnost v zakončování příležitostí. V závěru první půle došlo ve 41. minutě  k nedorozumění mezi  brankářem hostí Tomášem Sýsem a stoperem Alešem Eignerem, z čehož těžil domácí Tomáš Dvořák a poměrně snadno poslal z dálky míč do prázdné brány hostí: 2-0.

Infarktový závěr tři minuty před koncem

Smolný gól do šatny ovšem Stachy nesložil. Navíc se trenérovi hostí podařilo do druhé půle seskládat mnohem agilnější mužstvo, takže se role v podstatě obrátily a nyní to byli hosté, kteří doráželi na domácí, bránící svůj dvoubrankový náskok. Už to vypadalo, že jej také ubrání, protože do konce zápasu zbývaly pouhé tři minuty. V 88. minutě se ovšem na křídle objevil sprintující útočník hostů Pavel Záleský, prosmykl se až k vápnu a dobře mířenou střelou snížil na rozdíl kontaktního gólu: 2-1. Hráči Stach viditelně znervózněli, třebaže do konce zápasu již zbývaly pouhé dvě minuty. Během té doby vyrobili neuvěřitelnou sérii drobných minel, které vyústily v 89. minutě ve střelu ze skrumáže před brankou domácích, kdy pálil Ladislav Heidenreich a srovnal! 2-2. Domácí přišli o tři body minutu před koncem zápasu. Utkání nakonec remíza slušela. Domácí si ji zaslouží za výkon v první půli a hosté za obrat ve druhém poločase. Nyní Vodňany zajíždějí ke svému poslednímu zápasu podzimní části na půdu Vlachova Březí, zatímco Stachy budou doma hostit celek rezervy Lažiště.



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany B
Radek Kapusta: "Tento zápas beru jako velkou ztrátu i přesto, že Stachy svou bojovností byli opticky lepším týmem. Protože když ještě 2 minuty před koncem vedeme 2-0 a pak jsme rádi, že konečný výsledek je 2-2, tak je to špatně. Opět jsme u přístupu některých jednotlivců. Byli jsme bez energie, nápadu a nechtělo se nám hrát. Tak se doma nehraje."

TJ Sokol Stachy
Tomáš Andrle: „Hosté potřebují každý bod a na Vodňanském hřišti se získávají jen těžko. V prvním poločase byla hra naprosto vyrovnaná, oba týmy hrozily spíš ze standardních situací, ale oba brankáři byli bezchybní. Až pak domácí vstřelili obě své branky z první půle. Ve většině zápasů se Stachovští po inkasovaných brankách složili, ale tentokrát trenér Záleský zareagoval včas a do druhého poločasu vystřídal naprosto perfektně kvalitnější hráče. Obraz hry se změnil a hosté se trvale usadili na půlce bránících domácích. Ti spoléhali na neschopnost hostů vstřelit gól, ale spravedlnosti bylo nakonec učiněno zadost. Dvě minuty před koncem bylo vyrovnáno. Podle celého průběhu utkání byli nakonec spokojeni všichni.“



Sestavy


FK Vodňany B
J. Budín [-] - J. Rauscher [-] , L. Filip [-] , M. Hojdekr [-] - L. Malík [-] (82. L. Martan [-] ) , M. Pečený [-] , T. Dvořák [-] (86. L. Víšek [-] ) , T. Staněk [-] , P. Štěch [-] - J. Varyš [-] , D. Vítovec [-] (55. T. Šmíd [-] )

TJ Sokol Stachy
L. Sýs [-] - M. Marek [-] , J. Dvořák [-] , A. Eigner [-] , V. Beneš [-] - M. Rod [-] , J. Pešl [-] , L. Hovorka [-] , L. Heidenreich [-] - D. Pek [-] , P. Záleský [-]

ŽK: 52. T. Staněk , 79. J. Rauscher - 60. J. Dvořák , 62. L. Heidenreich .
Místo: Vodňany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křížek Danek - Brych Jiří, Homola Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.