0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice jasně přejely druhou Dříteň a kapitán Nevosad se může chlubit úctyhodnou bilancí


Branky


13. M. Zach , 34. P. Čech , 37. P. Čech , 67. M. Zach
0

Měl to být šlágr kola, vždyť se utkal druhý s prvním celkem tabulky. Nakonec to ale byla jednoznačná záležitost pro hosty, kteří dali Dřítni poznat, že soutěži kralují právem. Hosté budou mít hned několik důvodů k oslavě, více už v reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čech zápas rozhodl

Domácí do utkání nemohli využít svého nejlepšího střelce Klimeše, ale popravdě, v první půli by se asi stejně do zakončení moc nedostával. Hra totiž byla zcela pod taktovkou Nemanic, a to od první minuty. A celkem brzy přišla i první branka. U lajny Křiváček vybojoval míč a poslal průnikovou přihrávku na Martina Zacha, ten si balón přehodil z levé na pravou a vystřelil nechytatelně - 0:1. I nadále se musela dřítenská obrana ohánět, ale ještě zvládala odvracet útoky hostů. Dubský st., který si i tentokrát zahrál v základní jedenáctce se svým synem, branku přestřelil. Pak ale přišly v rychlém sledu dva údery krajního záložníka Pavla Čecha. Dubský st. převzal v útoku přihrávku a mezi beky prostrčil míč na rozběhnutého spoluhráče, který se nemýlil – 0:2. O tři minuty později znovu Dubský st. prokličkoval do vápna zcela neatakován, znovu si všiml nabíhajícího Čecha a parádní přihrávkou ho vyzval ke skórování na 0:3.

 

Zach navýšil své vedení v tabulce kanonýrů

Dříteň zpočátku druhé půle hrála aktivně, přidala a snažila se o presink, ale na Nemanické to bylo málo. Hostující celek si s tím poradil a druhý poločas si pohlídal, nedůslednosti Nemanic Dříteň nepotrestala, Polomčák si čisté konto vzít nenechal. A tak přišel čtvrtý gól, Nevosad rozehrál na Zacha, který přesprintoval beka a dokázal obstřelit Lébla na 4:0. Polomčák následně ustál i situaci, kdy Tomáš Kovařík po pěkné akci střílel z úrovně penalty jen těsně vedle. Nemanice po čtvrté brance viditelně ubraly a kdyby hrály nadále v plném nasazení, asi by domácí neodešli ze zápasu jen se čtyřkou, po celý zápas se prakticky jen bránili.

Dále tak trvá unikátní bilance záložníka Nemanic Jakuba Nevosada. Ten od doby, kdy převzal kapitánskou pásku od Stanislava Dubského, vedl tým do osmnácti zápasů a Nemanice za tu dobu ani jednou nenašly přemožitele! Patnáctkrát vyhrály, třikrát remízovaly a mílovými kroky míří za metou, kterou je I.A třída.

Gratulace Janu Křiváčkovi!

Obránce Nemanic Jan Křiváček do utkání nastoupil po radostné události, kdy se mu narodil synek. Celý oddíl Nemanic prostřednictvím našeho portálu Honzovi gratuluje a my se s radostí přidáváme!

 

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Slepička (obránce): Bude to jednoznačné hodnocení: Nemanice jsou trochu jinde, než my. Nastoupili jsme, nebyli si schopni přihrát, poločas jsme prohráli o tři branky. Po čtvrtém gólu hosté přestali hrát a utkání se dohrálo z povinnosti, nemá cenu dělat nějaké rozbory. Bez běhání to nejde, pořád si myslíme, že jsme nějací mistři světa. Nejsme, měli jsme prostě štěstí a hráli jsme se slabšími mančafty, teď jsme poznali kvalitu špičkových týmů v B třídě, tři góly jsme dostali jak přes kopírák. Jednoznačná záležitost Nemanic, my jsme si ani nebrnkli, gratuluji jim k výhře. Teď nás čeká Planá, kde se bojím, jestli nás nečeká to samé, protože kvalitou jsou si tyto celky asi podobné. Nemanice nás přehrály na všech postech a zaslouženě vyhrály. Už jsem viděl i lepší rozhodčí, zvláštní výroky na obě strany.

SK Nemanice
Petr Böhm (hráč): Když to řeknu jednoduše, tak první půli jsme Dříteň nepustili za půlku. Co jsem vyposlouchal, tak domácí se nesešli v nejsilnější sestavě, dopředu byli jaloví. Bylo otázkou času, kdy se trefíme do brány. Hřiště tentokrát bylo hodně měkké, ze začátku bylo dobré, ale postupem času se proměnilo v něco, na čem už se ve druhé půli fotbal moc nehrál.



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - L. Hošek [-] , T. Slepička [-] , O. Šíma [-] - V. Pečenka [-] , M. Kovařík [-] , M. Tupý [-] , R. Vo Son [-] (39. M. Werner [-] ) - A. Pícha [-] (45. T. Kovařík [-] ) , L. Koudelka [-] , L. Pfeffer [-] (67. D. Kříž [-] )

SK Nemanice
J. Polomčák [-] - J. Křiváček [-] , A. Motl [-] , K. Zatloukal [-] , S. Dubský ml. [-] (65. T. Kapri [-] ) - P. Čech [-] (60. J. Hucek [-] ) , M. Novotný [-] , J. Nevosad [-] - S. Dubský [-] (82. P. Böhm [-] ) , P. Schönkypl [-] , M. Zach [-]

Hráči zápasu: M. Zach , P. Čech .
Místo: Dříteň. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ondra Milan - Leiš, Brom.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.