2:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bavorovice vezou bod z Hrdějovic


Branky


0

První poločas nabídl čistou přestřelku, když padly dva góly na obou stranách. V druhém poločase diváci vyhlíželi branku marně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kukačka dvakrát vyrovnal ...

Domácí začali lépe. Měli územní přavahu, ale pořádnou šanci si nevypracovali. V 10. minutě se z ničeho nic dostali hosté do vedení, když se z rychlého protiútoku trefil Vokurka - 0:1. Hned za pět minut bylo vyrovnáno, trefil se domácí Kukačka, když se rychle zorientoval v malém vápně a uklidil míč za Chalupského záda - 1:1! Hned za minutku vedli opět hosté, a to díky dobře zahranému rohu, který využil Granov po důrazu ve vápně a dostal opět hosty do vedení - 1:2. Domácí byli do konce poločasu lepším týmem a snažili se vyrovnat. Vypadalo to, že se branky nedočkají a půjdou do kabin za nepřiznivého stavu. Ve 45. minutě to svou individuální akcí rázně odmítl Kukačka, který opět vyrovnal na 2:2.

 

 

Vítězná branka k vidění nebyla ...

Ve druhém poločase byl i nadále aktivnější domácí tým. Svou převahu hrdějičtí nedokázali korunovat vstřelenou brankou. Do zakončení se nedostávali, když už tak zkusili pouze střelu z větší vzdálenosti. Hostující celek byl v útoku neviditelný a zkušeně dokázal zápas odbránit a získal bod, který má svou váhu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Jakub Novák (hráč Hrdějovice): Radost soupeře po zápase hovořila za vše - kdyby jsme zápas vyhráli, nikdo by nemohl říct půl slova, a to ani"rozhodčí" (kdo na zápase byl, tuší, co tím myslím). V dalších zápasech už snad protrhneme střeleckou smůlu.

TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér Bavorovice): V 9. minutě jsme se dostali do vedení po zakončení Vokurky, který se při gólu zranil a musel střídat. Domácí nás zatlačili a vyrovnali. Nám se povedlo hned za minutu po brejku jít opět do vedení. Když už jsme si mysleli, že si do poločasu odneseme vedení, tak jsme inkasovali na 2:2. Domácí byli v druhé půli dominantnější a lepší. Dobře kombinovali a nám se to povedlo dobře ubránit. Za bod jsme rádi.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
P. Trčka [-] - M. Sloup [-] , P. Holomel [-] (84. A. Pražský [-] ) , M. Kudrle [-] , M. Severa [-] - M. Kotlas [-] (77. L. Bohatý [-] ) , P. Kukačka [-] , M. Netočný [-] , J. Koutský [-] - D. Pešek [-] (53. M. Mrkos [-] ) , J. Jordán [-]

TJ Bavorovice
J. Chalupský [-] - D. Granov [-] (77. J. Zevl [-] ) , D. Koláček [-] , J. Trnka [-] , J. Anton [-] - P. Boubal [-] , R. Hanousek [-] , T. Koranda [-] , T. Kučera [-] - S. Vokurka [-] (14. R. Pospíšil [-] ) , D. Eliáš [-]

ŽK: 90. M. Netočný , 90. M. Kudrle - 84. T. Koranda , 90. P. Boubal .
Hráči zápasu: P. Kukačka .
Místo: Hrdějovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.