2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 10:15

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín na domácí půdě opět stoprocentní!


Branky


0

8. kolo fotbalové 1. A třídy sk. B odstartoval zápas mezi Ševětínem a Bavorovicemi. Z vítězství se radovali domácí, kteří dokázali dvakrát rozvlnit soupeřovu síť. Hosté se neprosadili ani jednou a proto také odjeli domů s prázdnou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání nervózně...

Úvod zápasu byl ze strany domácího týmu poněkud rozpačitý a hosté málem trestali. Ve 23. minutě však svůj tým podržel dobrým zákrokem brankář Černý, který vychytal hostujícího útočníka Vokurku. Opět se potvrdilo staré známé pravidlo, nedáš, dostaneš. Ve 25. minutě se z rychlého protiútoku zacentroval domácí Hindy, brankář hostů Chalupský neudržel míč ve svých rukavicích, ševětínský Petr Novotný předloženou šancí ke skórování nepohrdl a otevřel skóre utkání. Ještě do konce prvního poločasu mohli domácí pojistit své vedení, ale Radim Novotný své dvě stoprocentní šance proměnit nedokázal. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Gólovou pojistku přidal střídající Ardamic...

Ve druhém poločase si Bavorovice vypracovaly několik dobrých příležitostí na vyrovnání a hrozili především ze standardních situací. Nejblíže vyrovnání byl nejspíše Hanousek, který právě z jednoho přímého kopu trefil tyč domácí branky. V 70. minutě opět zahrozili domácí a znovu se dalo hovořit o stoprocentní gólovce. Radim Novotný obešel gólmana hostů, ale nakonec trefil na brankové čáře stojícího obránce a následná dorážka Petra Novotného skončila vedle branky. V 81. minutě nakonec zápas rozhodl svou krásnou střelou střídající Tomáš Ardamica. Tři body tedy zůstaly v Ševětíně a hosté odjížděli do Bavorovic z prázdné.



Ohlasy k zápasu


SK Ševětín
Jiří Orlíček (trenér): Zápas jsme začali nervózně. Hosté mohli ve 23. minutě vstřelit vedoucí branku. Náš brankář Černý vychytal Vokurku. Z rychlého protiútoku zacentroval Hindy. Brankáři hostů vypadl míč a Petr Novotný vstřelil vedoucí branku. Do poločasu jsme mohli navýšit vedení, ale Radim Novotný nedal dvě stoprocentní šance. Ve druhém poločase měly Bavorovice několik standardních situací. Z jedné z nich trefil hostující Hanousek tyč. V 70. minutě jsme měli opět dvě stoprocentní šance. Radim Novotný obešel brankáře, trefil na lajně obránce a dorážka Petra Novotného skončila vedle. Zápas rozhodl střídající Tomáš Ardamica krásnou střelou. Jsem spokojen se třemi body a také s tím, že jsme podruhé za sebou udrželi nulu.

TJ Bavorovice
Karel Franěk (trenér): Klíčovým momentem zápasu byla neproměněná gólová šance Vokurky, kdy jsme z následného protiútoku dostali první gól. Poté jsme se snažili o vyrovnání, ale domácí nás do nějakých vážnějších akcí nepouštěli. Z trestňáku nastřelil Hanousek pouze tyč. V době našeho tlaku těsně před koncem utkání dali domácí gól na 2:0 a tím pádem si vítězství pohlídali. Domácí byli o trochu lepší a vyhráli asi zaslouženě. Když nedáme branku, tak logicky nemůžeme pomýšlet na bodový zisk.



Sestavy


SK Ševětín
J. Černý [-] - Z. Sváta [-] , M. Hanousek [-] , R. Ludvík [-] , A. Matoušek [-] - P. Novotný [-] , D. Klapuš [-] (34. V. Študent [-] ) , L. Kupec [-] , T. Hindy [-] (87. D. Ardamica [-] ) - R. Novotný [-] (88. V. Šíma [-] ) , J. Havlíček [-] (84. J. Švejda [-] )

TJ Bavorovice
J. Chalupský [-] - J. Anton [-] , D. Novák [-] , J. Martiš [-] (84. D. Eliáš [-] ) , P. Hadač [-] (78. D. Koláček [-] ) - R. Hanousek [-] , T. Kučera [-] , P. Boubal [-] , D. Granov [-] - S. Vokurka [-] , J. Vaněček [-] (46. J. Trnka [-] )

ŽK: 56. R. Ludvík - 53. P. Boubal .
Hráči zápasu: P. Novotný , D. Ardamica .
Místo: Ševětín. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Polák Jiří - Sebera Filip, Dvořák Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.