Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:15

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín deklasoval Lokomotivu!


Branky


0

Rovnou šest gólů nedělili hosté ze Ševětína svému soupeři, kterým byla českobudějovická Lokomotiva a zaslouženě si tak odvezli všechny body. Po solidním výkonu v derby na půdě Slávie, tentokrát doma Lokotka propadla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali rychlého vedení…

Hned od úvodních minuta zápasu bylo jasné, že Ševětín si s sebou do Budějovic přivezl i formu z posledních utkání a po aktivním nástupu šel v 7. minutě do jednogólového vedení.  Pěknou kombinaci po ose Kupec – Hindy – Havlíček zakončil brankou do odkryté branky Radim Novotný. Na tuto branku zvládli ještě domácí odpovědět. Ve 12. minutě viděl rozhodčí hru rukou jednoho z hostujících hráčů a z nařízené penalty vyrovnával Tauber. Za pár minut už však měli opět vedení na své straně fotbalisté Ševětína. Lokomotiva se dopustila ztráty míče ve středu hřiště, čehož využil Ševětín k přečíslení, na konci akce poslal levý záložník hostů zpětnou přihrávku na nabíhajícího Havlíčka, který nedal svou tvrdou a umístěnou střelou na zadní tyč brankáři Kurucovi šanci. Zanedlouho poté rozezvučeli hosté břevno. Domácí bojovali, ale do vyložených šancí se nedostávali. Navíc Ševětín stihl ještě do poločasu přidat třetí branku. Když centr z pravé strany našel ve vápně Radima Novotného, který se tak již podruhé zapsal na střeleckou listinu zápasu.

Naděje domácích ukončil čtvrtý gól…

Ve druhé půli pokračoval Ševětín v dobré kombinační hře, ale i Lokomotiva svůj herní projev vylepšila a svému soupeři zahrozila několika slibnými náznaky šancí, avšak bez výsledku. Zato Ševětín byl produktivní. Domácí zkusili na svého soka zahrát ofsajd systém, který jim však nevyšel a byl z toho samostatný unik, který štětínský útočník s klidem proměnil a poslal tak svůj tým do tříbrankového trháku. Hosté stále neměli dost a jejich hlad po gólech vyústil v pátou branku, která padla po rohovém kopu. Lokomotiva se nakonec dokázala prosadit ještě jednou, když na 5:2 korigoval Tauber po nedorozumění stopera a gólmana Ševětína. Hosté však ještě do konce zápasu znovu odskočili na rozdíl čtyř branek. První střelu zvládl ještě gólman Kuruc vyrazit, bohužel pro něj znovu k nohám střelce, který se již napodruhé nemýlil a udělal tak za zápasem definitivní tečku.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Ondřej Zajíček (obránce): Věděli jsme dobře, s kým máme tu čest. Ševětín je tým se spoustou zkušených hráčů. Hlavně jsme nechtěli dopustit žádnou divočinu. Světe div se, stalo se. Na rovinu přiznávám, že jsme hráli tragicky a především v záloze nás soupeř doslova přejel.

SK Ševětín
Jiří Orlíček (trenér): Do zápasu jsme vstoupili výborně. Po kombinaci Kupec - Hindy - Havlíček dal Radim Novotný branku na 0:1. Domácí vyrovnali z problematické penalty. Do poločasu jsme navýšili vedení na 1:3 - branky Havlíček, Radim Novotný. Ve druhém poločase jsme pokračovali v dobré hře a přidali další tři branky. Celé mužstvo zahrálo výborně. Do sestavy kola - střelci Havlíček a Radim Novotný.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - J. Hruška [-] (82. O. Zajíček [-] ) , P. Kamiš [-] - T. Tauber [-] , M. Pleskač [-] , J. Květoun [-] , O. Jánošík [-] (53. D. Malý [-] ) , S. Nechuta [-] (48. Z. Gregor [-] ) - L. Nebor [-] (35. D. Kocar [-] ) , D. Hostek [-]

SK Ševětín
J. Černý [-] - Z. Sváta [-] , M. Hanousek [-] , A. Matoušek [-] , R. Ludvík [-] - P. Novotný [-] , L. Kupec [-] , D. Ardamica [-] (75. J. Švejda [-] ) , T. Hindy [-] (80. P. Mohamed [-] ) - J. Havlíček [-] , R. Novotný [-] (84. V. Chalupa [-] )

ŽK: 21. J. Květoun , 25. L. Nebor - 11. M. Hanousek .
Hráči zápasu: T. Tauber - R. Novotný , J. Havlíček , J. Švejda .
Místo: Loko ČB. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Valeš Radek - Hanes Tomáš, Novák Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.