3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:15

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva si vyšlápla na Hrdějovice!


Branky


0

Oproti minulému víkendu tentokrát zažily oba celky naprosto rozdílné zápasy. Lokomotiva se otřepala z šestigólového přídělu, který jí v minulém kole nadělil Ševětín. Naopak Hrdějovice nedokázaly potvrdit domácí výhru nad Slávií a ze Suchého Vrbného odjely nakonec s prázdnou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lokomotiva šla rychle do vedení...

Z minulého zápasu odcházeli hráči Lokomotivy s debaklem, který jim uštědřil Ševětín, a v dalším domácím utkání jim tedy nezbývalo nic jiného, než pořadně zabrat a podle toho také vypadal i úvod zápasu. Již v 7. minutě šli domácí zásluhou Stanislava Nechuty do vedení 1:0. Po centru z levé strany a závaru v pokutovém území se míč dostal k brankáři hostů, který jej zvládl vyrazit, ale na Nechutovu dorážku hlavou byl již krátký. Netrvalo dlouho a hostující gólman musel lovit míč ze své sítě podruhé. Ve 14. minutě vybojovali domácí míč ve středu hřiště, následoval dlouhý pas za obranu na nabíhajícího Jánošíka, ten míč zpracoval na hranici velkého vápna a autové čáry, všichni přítomní očekávali zpětnou přihrávku do šestnáctky, ale Jánošík místo toho zakroutil míč chytrým lobem na zadní tyč za záda Spěváka, 2:0. Lokomotiva si v průběhu první půle vypracovala ještě několik dalších slibných šancí, ale hostující tým držel při životě skvělými zákroky gólman Spěvák. Dokázal zlikvidovat i pokutový kop, který byl nařízen po faulu na Hostka. Jindy spolehlivý exekutor penalt Tauber, zvolil zakončení po zemi doprostřed, ale na brankáře hostů nevyzrál. I hosté se dostali do několika šancí, ale jejich střelecké pokusy buď mířily vedle anebo si s nimi poradil dobře chytající Kuruc. Poločas tedy skončil dvougólovým vedením domácích.

Pojistka v podobě třetího gólu...

Ani ve druhém poločase nechtěli domácí nic podcenit a pustit tak svého soupeře zpět do hry. Nedostávali se již do tolika šancí jako v poločase prvním, ale drželi míč na svých kopačkách a kontrolovali hru. Hosté nic nevzdávali a i nadále bojovali, jejich útočné výpady a standardní situace však končily na pevné obraně domácích včetně brankáře Kuruce. V 80. minutě Lokomotiva definitivně rozhodla o osudu zápasu. Domácí rychle rozehráli standardní situaci, následoval centr z levé strany do šestnáctky, kde se na zadní tyči prosadil Dominik Malý, a bylo vymalováno. Zbytek zápasu už domácí dohráli v klidu a Hrdějovice do žádné vážnější akce nepustili. Tři body tedy zaslouženě získala Lokomotiva a hosté odjeli domů s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva ČB
Ondřej Zajíček (obránce): Po minulém zápase se Ševětínem jsme měli máslo na hlavě, což jsme chtěli v tomto utkání odčinit, a to se nám nakonec povedlo. Pro nás jsou to veledůležité body, které přinesly i trochu více klidu. Chce to ale potvrdit v dalším zápase. Největší rozdíl oproti minulému zápasu vidím v záložní řadě, která tentokrát zahrála opravdu výborně.




Sestavy


TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - J. Hruška [-] , F. Ohrazda [-] (15. D. Malý [-] ) , P. Kamiš [-] , P. Křiváček [-] - D. Kocar [-] , T. Tauber [-] , S. Nechuta [-] , J. Květoun [-] - D. Hostek [-] , O. Jánošík [-] (76. L. Nebor [-] )

TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - M. Severa [-] , L. Bohatý [-] , M. Sloup [-] - J. Koutský [-] , P. Kukačka [-] , M. Netočný [-] , J. Fajtl [-] , L. Kučera [-] - J. Jordán [-] , A. Pražský [-]

ŽK: 64. L. Kuruc - 43. L. Kučera , 64. M. Netočný , 87. A. Pražský .
Hráči zápasu: S. Nechuta , O. Jánošík , D. Malý .
Místo: Loko ČB. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - Crkva Robert, Novák Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.