1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichův Hradec a Lokomotiva se rozešli smírně


Branky


0

Lokomotiva byla povzbuzena domácí výhrou nad Hrdějovicemi a i v Jindřichově Hradci určitě pomýšleli její hráči na nějaký ten bodový zisk. Hosté se ujali rychle vedení, ale domácí nakonec dokázali odpovědět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový první gól...

Opravdu velmi aktivně nastoupili do zápasu fotbalisté Lokomotivy a svého soupeře zaskočili gólem hned v první minutě. Po chybě v rozehrávce domácích se hosté zmocnili míče a na konci jejich brejku stál zakončovatel Lukáš Nebor, 0:1. Lokomotiva v tlaku nepolevovala a snažila se své vedení proti rozhozenému soupeři ještě navýšit. V 15. minutě k tomu měl blízko opět Nebor, ale tentokrát nedokázal z dobré palebné pozice zamířit přesně. V dalších minutách začali vystrkovat drápy i domácí, což bylo patrné především na zlepšení jejich kombinační hry. Postupně si jindřichohradečtí vypracovali i několik nebezpečných standardních situací. Obrana hostujícího celku v čele s dobře chytajícím Kurucem však byla pevná a všechny útočné snahy soupeře likvidovala. Hosté tedy vyhráli první poločas v poměru 0:1.

Domácí přišli v závěru s vyrovnáním...

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce hosté poněkud opustili aktivní styl hry, kterým se prezentovali v poločase prvním, zaměřili se spíše na obranu a následné brejky. Byli to tedy domácí, kdo měl míč více na svých kopačkách a snažil se dobývat pokutové území svého soupeře. Lokomotiva pozorně bránila a podařilo se jí hned několikrát podniknout velmi nebezpečný protiútok, párkrát dokonce i v přečíslení, ale ani jednou se jim nepodařilo akci zakončit gólem, který by je poslal do dvougólového vedení. I domácí při svém dobývání Kurucovy branky několikrát zahrozili, ale brankář Lokomotivy se na zápas opravdu dobře vyspal a stále držel čistý štít. Avšak na přímý kop Stejskala z 84. minuty byl i on krátký, a to když se míč zatřepetal v jeho šibenici. Bylo tedy srovnáno. V závěrečných minutách musel Kuruc zasahovat ještě jednou, když pohotovým reflexivním zákrokem zlikvidoval další gólovou šanci domácích. Skóre se již neměnilo ani na jedné straně a oba celky se tedy nakonec rozešly smírně.



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva ČB
Pavel Hanel (trenér): Před zápasem bych bod bral, ale vzhledem k jeho průběhu měli být tři. Měli jsme proměnit některou brejkovou situaci a bylo by hotovo. Kdyby nás na konci nepodržel Láďa Kuruc, tak jsme mohli ještě prohrát, naštěstí se mu to povedlo.



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910 B
L. Rešl [-] - J. Strejček [-] , L. Stejskal [-] , M. Votava [-] , P. Šuba [-] - J. Kubinec [-] , D. Svoboda [-] , K. Voldán [-] , M. Völfel [-] , P. Jaroš [-] - J. Beneš [-]

TJ Lokomotiva ČB
L. Kuruc [-] - J. Hruška [-] , P. Kamiš [-] , P. Křiváček [-] - S. Nechuta [-] , J. Květoun [-] , T. Tauber [-] - O. Jánošík [-] , Š. Sahan [-] , D. Hostek [-] , L. Nebor [-]

ŽK: 18. D. Svoboda , 89. K. Voldán - 24. T. Tauber , 84. L. Nebor .
Hráči zápasu: L. Stejskal - L. Nebor .
Místo: Tyršův st.. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Sebera Filip - Pípal Pavel, Weidenthalerová Hana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.