Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany poprvé bodovaly naplno!


Branky


0

Po dvou remízách a jedné porážce se mohou konečně radovat z vítězství i hráči Vodňan, kteří na svém hřišti nedali Chýnovu šanci. Chýnovší v závěru zápasu pouze korigovali výsledek a odjeli domů s prázdnou.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí málem litovali neproměněných šancí...

Vstup do zápasu lépe vyšel domácímu týmu, který si hned v úvodu vypracoval několik slibných šancí, bohužel pro ně ani jedna z nich gólem neskončila. To možná hráče Chýnova konečně probralo a i oni zahrozili. Naneštěstí pro ně byl vždy včas a na správném místě výborně chytající brankář Liška. Ve 25. minutě se domácí konečně dočkali a mohli se radovat z první branky, o kterou se po přihrávce za obranu postaral Veselý. Do konce poločasu se už ani jeden z týmů do žádné větší šance nedostal. Do kabin tak šli s těsným vedením 1:0 domácí.

Chýnov zaspal vstup do druhého poločasu...

Odpočinku během poločasové přestávky nejspíše lépe využili domácí, protože předvedli bleskový nástup do druhé půle a hned v první minutě odskočili svému soupeři na rozdíl dvou gólů, kdy po krásné individuální akci Kukly rozvlnil síť Chalupský. Tempo zápasu i nadále diktovali hráči Vodňan a důkazem toho je třetí gól zápasu. Ten měl na svědomí opět Veselý, který tak rozšířil své střelecké konto na dva zásahy. Možná mírná ztráta koncentrace se projevila při chybě domácí obrany, kterou potrestal v 76. minutě snížením na 3:1 chýnovský Kučera. Šťastnou ruku měl při střídání trenér domácích, a to když v 70. minutě poslal na hřiště Tomáše Kvěcha, který se mu za to v zápětí odvděčil gólem na 4:1, když si naběhl na pěknou Volmutovu přihrávku mezi chýnovské obránce a s klidem proměnil. Chýnov však stále nic nevzdával a Mládek snížil znovu na rozdíl dvou branek. Ale domácí neponechali nic náhodě a hned o minutu později šli opět do třígólového vedení, když po samostatném úniku překonal brankáře Basíka vodňanský útočník Varyš. Tento stav vydržel až do závěrečného hvizdu a domácí si tak na své konto připsali první podzimní tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Tomáš Kvěch (hráč FK Vodňany): Myslím, že od začátku zápasu jsme byli lepším týmem. Dostávali jsme se do do šancí, které se nám bohužel nedařilo proměňovat a soupeř nás za to mohl potrestat ze svých brejků. Nakonec jsme se však prosadit dokázali a hned v úvodu druhého jsme přidali druhou gólovou pojistku. Dva góly jsme soupeři nabídli po našich chybách, ale v konečném výsledku neměli naštěstí na výsledek zápasu žádný vliv.




Sestavy


FK Vodňany
Z. Liška [-] - J. Hajný [-] (78. L. Malík [-] ) , J. Rauscher [-] - M. Hojdekr [-] , R. Veselý [-] (70. T. Kvěch [-] ) , M. Pečený [-] , M. Machnyk [-] , J. Volmut [-] (76. J. Varyš [-] ) , J. Chalupský [-] - M. Novák [-] (80. [-] ) , K. Kukla [-]

FC Chýnov
R. Basík [-] - T. Kučera [-] , M. Cáska [-] , R. Kučera [-] - M. Sedlatý [-] , V. Zadražil [-] , O. Mládek [-] , V. Hruška [-] , V. Hruška [-] , D. Štiller [-] (73. D. Havlík [-] ) - J. Doubrava [-]

ŽK: 76. J. Hajný - 30. M. Sedlatý , 35. J. Doubrava .
Místo: Vodňany. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - Kříž Karel, Rous Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.