3:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větrovy dvakrát vedly, ale nakonec stějně odjely z Vacova s prázdnou


Branky


22. F. Zitta , 39. J. Ketzer , 75. V. Blahout - 15. V. Dubský , 29. A. Purman
0

Velmi vyrovnaný zápas až do poslední minuty byl k vidění ve Vacově, který na svém hřišti přivítal celek SK Větrovy. Domácí ukázali svou sílu, když dvakrát museli dotahovat nepříznivý výsledek a nakonec dokázali zvítězit.

podrobnosti připravujeme...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vacov dvakrát dotahoval...

S větší chutí a odhodláním do zápasu vstoupili hosté a po zásluze byli odměněni vedoucím gólem, který již v 15. minutě obstaral Viktor Dubský. Hráči Vacova však zabrali a během 7 minut dokázali vyrovnat stáv zápasu na 1:1, když poprvé překonal golmana Blažka útočník Filip Zitta. Domácí se ale nepoučili a zanedlouho soupeře pustili znovu do vedení, přesně mezi tři tyče za záda domácího brankáře mířil tentokrát Aleš Purman. Ani tentokrát se ale větrovští z vedení dlouho neradovli. Na konečných poločasových 2:2 srovnal Jaroslav Ketzer. Hráči obou mužstev tak šli do šaten za vyrovnaného stavu.

Body zůstaly doma...

I ve druhém poločase byla k vidění velmi vyrovnaná hra. Ani jedno z mužstev se nechtělo dopustit chyby a pustit svého soupeře do vedení. Zlomový okamžik zápasu přišel v 75. minutě, kdy se vedení v zápase poprvé ujal domácí tým. Radost na tvářích příznivců domácích vykouzlil svým gólem zkušený Václav Blahout. Větrovy, které dvakrát přišly o své vedení, již na tuto rozdílovou branku odpovědět nedokázaly a nakonec jim zbyly pouze oči pro pláč.



Sestavy


SK Vacov
P. Klas [-] - M. Moutelík [-] (61. T. Kovařík [-] ) , G. Bujok [-] - R. Mach [-] , J. Mls [-] , V. Blahout [-] , J. Červenka [-] (80. A. Bujok [-] ) , F. Roučka [-] (69. P. Vojtíšek [-] ) - V. Zábranský [-] , F. Zitta [-] , J. Ketzer [-]

SK KAVAS Větrovy
Z. Blažek [-] - J. Říha [-] , V. Koudelka [-] , L. Boháč [-] , J. Sedláček [-] - V. Dubský [-] , R. Pfeifer [-] , A. Purman [-] , R. Trantýr [-] , M. Trnka [-] (80. J. Klejna [-] ) - P. Klejna [-]

ŽK: 67. G. Bujok - 67. A. Purman .
Hráči zápasu: F. Zitta , J. Ketzer , V. Blahout - V. Dubský , A. Purman .
Místo: Vacov. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Třešťík Petr - Novotný Jiří, Frček Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.