3:3
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezimák vydřel cenný bod až v samém závěru zápasu


Branky


15. R. Štos , 16. R. Štos , 73. M. Boček - 5. P. Nikl , 82. P. Nikl , 86. O. Martínek
0

Šest gólů bylo k vidění na hřišti týnské Olympie, která hostila Sokol Sezimovo Ústí. Na jedné straně se mezi střelce dvěma zásahy zapsal hostující Petr Nikl a na straně druhé domácí Radim Štos, který dokázal rozvlnit soupeřovu siť dokonce dvakrát během pouhých dvou minut!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostům dlouho nevydrželo...

Vstup do zápasu lépe vyšel Sokolu Sezimovo Ústí, které se již v 5. minutě ujalo vedení po krásné kombinační akci, na jejímž konci stál střelec Petr Nikl. Počáteční euforii na straně hostů však za pár minut vystřídalo zklamání, a to hned dvojnásobné. V rozmezí dvou minut strhl vedení na stranu Olympie domácí snajpr Radim Štos, kterému se povedl opravdu unikátní kousek, když rozvlnil síť za zády brankáře Bárty v 15. a znovu hned v 16. minutě. Do konce prvního poločasu se již skóre neměnilo.

Sezimák se nevzdal...

Ve druhém poločase se hra přelévala ze strany na stranu, ale všechny akce postrádaly gólové zakončení. To se změnilo až v 73. minutě, kdy přidal třetí gól domácích dobře hrající Miroslav Boček. Dalo by se očekávat, že pojistka v podobě třetího gólu přinese klid na kopačky hráčům Týna nad Vltavou. Nejprve to tak i opravdu vypadalo. Domácí mohli dokonce z několika brejků skóre zápasu ještě navýšit, ale žádnou z těchto akcí se jim nepodařilo přetavit do gólové podoby. V posledních deseti minutách jakoby hosté doslova vstali z mrtvých. Nejprve v 82. minutě snižoval na rozdíl jedné branky opět Nikl a čtyři minuty na to Martínek svým vyrovnávacím gólem vybojovol pro Sezimák alespoň jeden, ovšem velmi cenný bod.



Ohlasy k zápasu



Sokol Sezimovo Ústí
Ladislav Šebek (hráč Sokola Sezimovo Ústí, asistent trenéra): Do zápasu jsme šli opět v silně oslabené sestavě. Tým který jsme vytvořili pro tuto sezonu se nám vinou několika zranění rozpadl. Do zápasu jsme vstoupili dobře, po krásné akci jsme zaslouženě vedli. Poté jsme však dvěma hrubými chybami ,které skončili gólem poslali domácí do vedení. Za stavu 3:1 domácí nezvládli několik brejkových situací a my jsme v závěru dvěma góly zachránili alespoň remízu, která je podle mého názoru zasloužená. Z našich hráčů bych pochválil především Kutnera a Nikla.



Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
J. Vachuta [-] - P. Vařil [-] , T. Pomije [-] , J. Meidl [-] , M. Šonka [-] - J. Brom [-] , R. Kníže [-] (56. J. Mezera [-] ) , M. Boček [-] , L. Mravec [-] - R. Štos [-] (85. V. Červenka [-] ) , T. Houska [-]

Sokol Sezimovo Ústí
R. Bárta [-] - L. Šebek [-] , J. Fák [-] (46. P. Vilímek [-] ) , V. Brůžek [-] , M. Pěknice [-] (54. D. Petr [-] ) - P. Sazma [-] , A. Kutner [-] , J. Bartáček [-] , O. Martínek [-] - D. Hladík [-] (76. R. Chvojka [-] ) , P. Nikl [-]

ŽK: 40. T. Houska , 78. L. Mravec - 13. M. Pěknice , 86. P. Sazma .
Hráči zápasu: M. Boček , R. Štos - O. Martínek , P. Nikl , A. Kutner .
Místo: Týn/Vlt.. Počet diváků: 190. Rozhodčí: Lovětínský Daniel - Reisner Jiří, Havlík Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.