Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov vyloupil Milevsko


0

Milevsko nedokázalo využít domácího prostředí a stejně jako minulý víkend vyšlo bodově naprázdno. O vítězi zápasu se rozhodlo už v prvním poločase, ve kterém padly všechny góly.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva bleskové góly v úvodu...

Oba dva týmy do zápasu doslova vlétly střemhlav. Poprvé se skóre měnilo hned v 6. minutě, kdy domácí celek poslal do vedení Jan Málek. Vedení a radost však Milevsku vydrželo pouhých 60 sekund. V 7. minutě srovnal pomyslné misky vah vacovský František Čtvrtník a boj o to, kdo strhne vedení na svou stranu, mohl pokračovat. Delší dobu se ani jednomu týmu nedařilo dotáhnout své šance do zdárného zakončení. Nakonec se 8 minut před přestávkou dočkali hosté. Ve 37. minutě totiž síť za zády domácího gólmana Pešaty rozvlnil opět střelec zápasu František Čtvrtník a zajistil tak svému týmu poločasové vedení 1:2.

Druhá půle změnu nepřinesla...

Do druhého poločasu vstupovali jistě s větším sebevědomím hosté, kteří měli vedení na své straně. Na druhou stranu domácí neměli co ztratit a pokud chtěli se zápasem něco udělat, museli přidat na bojovnosti a aktivitě. I přes veškerou snahu se jim už však se stavem utkání nic udělat nepodařilo. Hosté ze zajištěné obrany hlídali svůj těsný jednogólový náskok, který jim nakonec vydržel až do závěrečného hvizdu. Milevsko tak podruhé v řadě vyšlo bodově naprázdno, zatímco Vacov si na své konto připsal tři body.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko B
P. Pešata [-] - P. Komárek [-] (79. P. Koutník [-] ) , J. Málek [-] , L. Tvrzský [-] (79. V. Mácha [-] ) , M. Zítek [-] - D. Januš [-] , J. Pinc [-] (67. T. Froněk [-] ) , J. Csanda [-] (46. J. Šimák [-] ) , M. Masopust [-] (67. M. Prášek [-] ) , M. Málek [-] - V. Nosek [-]

SK Vacov
T. Lácha [-] - G. Bujok [-] , V. Uhlíř [-] (89. L. Král [-] ) , M. Vítovec [-] , F. Čtvrtník [-] - F. Roučka [-] (81. A. Bujok [-] ) , R. Mach [-] , V. Blahout [-] (64. P. Vojtíšek [-] ) , J. Červenka [-] - V. Zábranský [-] , F. Zitta [-]

ŽK: 17. J. Pinc , 60. V. Nosek - 75. J. Červenka .
Hráči zápasu: M. Málek - F. Čtvrtník .
Místo: Milevsko. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kříž Karel - Valeš Radek, Kříž Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.