2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 15:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperk si vyšlápl na Bernartice


Branky


0

Vimperk o svém vítězství rozhodl brankami v úvodu obou poločasů a na své konto si tak připsal další tři body. Bernarticím se nepodařilo překonat domácího golmana Hrubého ani jednou.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli v prvním poločase efektivnější v zakončení...

Bohužel utkání nezačalo vůbec šťastně pro hostujícího záložníka Kukrála, který musel být vinou zranění v souboji o míč střídán již ve 3. minutě utkání. Zdálo se, že ztráta jednoho z klíčových hráčů Bernarticemi otřásla a než se stačili vzpamatovat, šli domácí do vedení 1:0. Celá akce začala u Tischlera, který svou bojovností získal míč na levé straně hřiště, přihrávkou oslovil Ondřeje Málka a ten přesnou střelou zpoza velkého vápna nedal golmanovi hostů šanci. Bernartice se ale vzchopili a hned v 9. minutě zahrozili z protiútoku, který však, jedním se svých mnoho skvělých zákroků v tomto utkání, zastavil domácí gólman Hrubý a Rakovana tak do zakončení nepustil. V 19. minutě na sebe další akcí upozornil vimperský Málek, který vybídl ke střele svého spoluhráče Tischlera. Jeho střela ale skončila na těle obětavého obránce Češky. Zhruba ve 26. minutě zahrávali domácí trestný kop z poměrně dobré střelecké pozice, střela Šípa ale skončila v rukavicích gólmana Fučíka, který o pár minut později vychytal i Králův samostatný nájezd a držel tak naděje hostů nad vodou. Hned z následného protiútoku musel zasahovat proti nebezpečné střele Brože opět Hrubý. Ve 29. minutě mohli jít po střele Martina Šípa domácí do trháku, bohužel pro ně, jeho zakončení postrádalo přesnost a skončilo těsně vedle tyče. Závěrečné minuty poločasu patřily opět brankáři Hrubému, který dalším výborným zákrokem znemožnil skórovat Rakovanovi. Do konce prvního poločasu se již žádná velká akce ani na jedné straně nekonala a domácí tak šli do šaten s hubeným vedením 1:0.

Hosté zaspali úvod druhého poločasu...

Hned v úvodu druhého poločasu vytvořili domácí na svého soupeře značný tlak a odměnou jim byl v 50. minutě gól na 2:0. Gólová akce začala na pravé straně, kdy Jan Děd st. našel svým centrem na zadní tyč zcela nepokrytého Radka Podskalského, který, ačkoliv není vzhledem ke své menší postavě vyložený hlavičkář, neměl se zakončením problém a přesnou hlavičkou nedal brankáři Fučíkovi šanci. V 61. minutě si další zmařenou akci hostů na své konto připsal brankář Hrubý. O pár minut později se další přesnou a tvrdou střelou prezentoval Tischler, brankář Fučík však zvládl jeho projektil vyboxovat. Po množství šancí na obou stranách následovala poněkud slabší dvacetiminutovka, kdy se hrálo především mezi vápny a žádné ohrožení branky k vidění nebylo. Hosté se snažili s výsledkem utkání ještě něco udělat, ale všechny jejich pokusy zvládla zachytit pevná obrana domácích. V závěrečných deseti minutách zápasu se již skóre neměnilo a domácí tak mohli slavit.



Ohlasy k zápasu


TJ Šumavan Vimperk
Radek Podskalský (hráč TJ Šumavan Vimperk): Zápas jsme začali výborně a hned ve 4. minutě jsme šli do vedení po krásné střele, kterou měl na svědomí Málek. Utkání jsme měli ve svých rukou, hráli jsme lépe, ale ke konci poločasu převzal iniciativu soupeř. Nás naštěstí svými skvělými zákroky podržel brankář Hrubý. Ve druhé půli jsme opět svou hru zlepšili, drželi jsme balón a vypracovali si spoustu šancí. V 50. minutě po spolupráci Málka s Dědem následoval centrovaný balón do šestnáctky, který jsem hlavou uklidil do sítě a zvýšil na konečných 2:0. Soupeř poté znovu přitvrdil a v závěru byl lepším týmem, ale my jsme si zvládli výsledek pohlídat.

TJ Sokol Bernartice
Jan Šerhant (TJ Sokol Bernartice): Ve 4. kole zajížděli bernartičtí fotbalisté k prvnímu šumavskému soupeři do Vimperka. Začátek zápasu ovlivnilo nepříjemné zranění hostujícího hráče v souboji o míč a tím oslabení jejich defenzivní činnosti. Také hned po střídání inkasovali první branku. Utkání pak bylo v dalším průběhu první půle vyrovnané, ale mnoho hezkých fotbalových akcí vidět nebylo. Vstup do druhého poločasu se podařil opět lépe domácím a hned na jeho počátku dali druhý gól. Charakter hry z první části utkání se nezměnil ani ve druhé půli. Domácí již hru jen ze zabezpečené obrany kontrolovali. Hostům, kteří si několik šancí vytvořili, totálně selhala koncovka.



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
M. Hrubý [-] - M. Sedláček [-] , J. Děd ml. [-] - J. Král [-] , M. Šíp [-] , M. Tischler [-] , J. Pešek [-] , O. Málek [-] , R. Podskalský [-] , J. Pospíchal [-]

TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - J. Novák [-] , K. Trantina [-] , J. Kovář [-] , T. Češka [-] - V. Herink [-] , P. Brož [-] , D. Kukrál [-] , J. Paseka [-] , M. Suchopár [-] - A. Rakovan [-]

ŽK: 21. M. Tischler , 24. R. Podskalský - 71. J. Kovář .
Hráči zápasu: M. Hrubý , R. Podskalský , O. Málek .
Místo: Vimperk. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Novotný Jiří - Třeštík Petr, Linhart Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.