3:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany na domácí půdě opět stoprocentní


Branky


0

Domácí neponechali nic náhodě a o svém vítězství rozhodli už v prvním poločase, kdy Lažišti vstřelili tři branky. Hosté stihli ve druhém poločase pouze snížit na konečných 3:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vodňany rozhodly hned v prvním poločase...

Hned od prvních minut měli domácí režii zápasu ve svých rukou a šli si sebejistě za svým cílem, kterým byly bezesporu tři body. Za svou aktivitu byli zanedlouho odměněni vedoucím gólem, o který se postaral ve 14. minutě velmi dobře hrající Malík. Za pár minut se domácí radovali už podruhé. Gólmana Vašuru v bráně Lažiště tentokrát dokázal překonat krásnou střelou z přímého kopu ze vzdálenosti zhruba 25 metrů Volmut, který doslova vymetl hostujícímu brankáři všechny pavučiny v horním rohu jeho branky a korunoval tak svůj skvělý výkon. Ve 35. minutě přidal pojistku v podobě třetího gólu do sítě Lažiště Hojdekr a do šaten tak šli domácí s pohodlným tříbrankovým vedením.

Hosté zvládli pouze snížit...

Ve druhém poločase se již domácí nemuseli nikam hnát a stačilo jim pouze hlídat komfortní vedení. Lažiště jakoby nemělo svůj den a marně se snažilo se stavem zápasu ještě něco udělat. Cenou útěchy jim nakonec byl v 77. minutě gól na 3:1, o který se postaral Daniel Kobera. Bohužel pro hosty to bylo poprvé a v tomto zápase také naposled, kdy dokázali míč dostat za záda domácího gólmana Lišky a tříbrankové manko již do konce utkání smazat nedokázali. Vodňany si zvládly vypracovat ještě několik velmi slibných šancí, ale s jejich proměňováním to již bylo o něco horší než v prvním poločase. Skóre utkání se už tedy neměnilo a domácí ukázali, že na domácí půdě to s nimi nebude mít nikdo lehké.



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Tomáš Kvěch (hráč FK Vodňany): Od začátku zápasu jsme byli jasně lepší. Podařilo se nám dát dva rychlé góly v úvodu prvního poločasu a poté ještě přidat třetí pojistku. Lažistě mě svým výkonem celkem zklamalo, čekal jsem od nich víc. Mohli jsme přidat ještě další branky, ale bohužel jsme vytvořenými šancemi pohrdli. Myslím, že jsme podali velmi dobrý týmový výkon a na naši hru se dalo koukat. Jako jednotlivce bych vyzdvihl především Jaroslava Volmuta a v první půli se mi velice líbil i výkon Malíka.




Sestavy


FK Vodňany
Z. Liška [-] - M. Vokatý [-] (86. D. Janda [-] ) , J. Hajný [-] , L. Malík [-] (63. O. Vítovec [-] ) , J. Rauscher [-] - J. Chalupský [-] , M. Machnyk [-] , J. Volmut [-] , M. Hojdekr [-] - J. Varyš [-] (58. M. Novák [-] ) , K. Kukla [-] (90. M. Brabec [-] )

FK Lažiště
O. Vašura [-] - D. Kováč [-] , T. Zelenka [-] , J. Macek [-] - P. Ostádal [-] (46. J. Mocek [-] ) , O. Chalupa [-] , J. Žák [-] , R. Vojta [-] - D. Kobera [-] , J. Hrbek [-] (63. F. Švec [-] ) , P. Brzobohatý [-]

ŽK: 35. J. Volmut - 8. D. Kováč , 46. J. Žák .
Hráči zápasu: J. Volmut , M. Hojdekr , L. Malík - D. Kobera .
Místo: Vodňany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - Ťupa Michal, Lepič Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.