1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezimák remizoval počtvrté v řadě


Branky


0

Sokol Sezimovo Ústí v tomto kole zavítal na půdu Milevska. K vidění byl pohledný fotbal plný akcí na obou stranách. Oba celky si nakonec mezi sebe body rozdělily. Pro Sezimák to byla již čtvrtá remíza v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v jedné minutě…

Duel mezi Milevskem a Sezimákem měl už od začátku velmi slušné tempo, kdy jedna akce střídala druhou a diváci si tak určitě přišli na své. Bohužel oběma týmům vázla koncovka a skóre zápasu tak zůstávalo dlouhou dobu neměnné. To na co měly oba týmy celý poločas, nakonec stihly během jedné jediné minuty. Ve 44. minutě poslal do vedení svůj tým kapitán Sezimáku Aleš Kutner. Domácí však přišli s bleskovou odpovědí a ještě v té samé minutě se o vyrovnání postaral Jan Šimák. Závěr prvního poločasu byl tedy doslova gólový.

Pěkný fotbal, ale bez gólů…

Oba celky i ve druhém poločase předváděly kombinační fotbal a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Chybělo tomu jen jediné, a to byly góly. Jak Milevsko, tak i Sezimák měli několik šancí na to, strnout vedení na svou stranu, ale oba týmy postrádaly více klidu v zakončení. Jejich akce tak povětšinou končily u bránících hráčů a vytoužený gól nepřinesly. Ve druhém poločase se už tedy diváci žádné branky nedočkali a po závěrečném hvizdu sudího bral každý z týmů po jednom bodu. Uvidíme, jak se jim povede v příštím kole a zda už Sezimák, který na svém hřišti přivítá Osek, konečně přeruší remízovou šňůru a připíše si tři body.



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko B
Tomáš Smrčina (trenér): V prvním poločase byla hra celkem vyrovnaná. Ve 44. minutě jsme bohužel inkasovali první gól, ale naštěstí se nám podařilo téměř okamžitě vyrovnat a poločas tak skončil remízou. Ve druhé půli se hra přelévala z jedné strany na druhou, většinou se jednalo o dlouhé nákopy z obrany a záloha tak byla poněkud mimo hru. Myslím, že více brejků jsme měli my, bohužel se nám nepodařilo proměnit ani jeden z nich.

Sokol Sezimovo Ústí
Jan Šebek: Do Milevska jsme odjížděli už dokonce bez deseti hráčů. Místo toho, aby se nám zranění hráči uzdravovali, tak ještě přibývají další. Zápas měl docela slušné tempo, někdy to bylo až moc nahoru dolů. Obě mužstva chtěla zvítězit. Myslím si, že k výhře jsme měli možná o kousek blíže my, ale zápas nakonec skončil remízou. Z našeho týmu musím vyzdvihnout především výkon Sedloně, Sazmy, Škardy a Kutnera.



Sestavy


FC ZVVZ Milevsko B
P. Pešata [-] - M. Zítek [-] (89. V. Mácha [-] ) , P. Koutník [-] , J. Málek [-] , L. Tvrzský [-] - V. Nosek [-] , D. Januš [-] , J. Jelínek [-] (75. P. Hůla [-] ) , P. Komárek [-] - J. Šimák [-] , M. Prášek [-] (57. J. Pinc [-] )

Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - L. Mikšík [-] (76. R. Chvojka [-] ) , P. Sazma [-] - A. Němec [-] (55. M. Doubek [-] ) , D. Hladík [-] , M. Pěknice [-] (21. J. Bartáček [-] ) , V. Brůžek [-] , P. Vilímek [-] - A. Kutner [-] , P. Nikl [-] , J. Škarda [-]

ŽK: 32. M. Zítek , 49. J. Málek , 83. P. Koutník - 20. J. Škarda , 69. L. Mikšík .
Hráči zápasu: J. Šimák - A. Kutner .
Místo: Milevsko. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - Linhart Vladislav, Crkva Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.