J. Sedláček 33.
T. Bílek 58. (p.)
2:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 12:30

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko si odvezlo tři body z Větrov


Branky


33. J. Sedláček , 58. T. Bílek (p.) - 17. P. Komárek , 28. P. Komárek , 80. V. Mácha , 86. J. Šimák
0

Před tímto kolem měly oba celky na svém kontě shodný počet 7 bodů. Větrovy zvládly smazat dvougólové manko z prvního poločasu, ale Milevsko dokázalo znovu strhnout vedení na svou stranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí snižovali v závěru poločasu...

V úvodních minutách zápasu byli aktivnějším týmem spíše hosté a svou herní převahu přetavili do vedoucí branky. V 17. minutě se po chybě domácí obrany dostal k míči Komárek, jehož střelu za záda gólmana Blažka nešťastně ztečoval jeden z bránících hráčů. Zhruba za deset minut se Milevsko radovalo znovu. Druhý gól zápasu měl na svědomí opět Komárek a své střelecké konto tak rozšířil o další zásah. Domácí věděli, že pokud chtějí se zápasem něco udělat, musí zvýšit své nasazení, což se také stalo. Odměnou jim byla branka na 2:1, o kterou se postaral obránce Sedláček po výborně zahraném rohovém kopu. První poločas již žádné góly nepřinesl a do šaten tak šli hosté s jednogólovým náskokem.

Domácí vyrovnali, ale Milevsko znovu zaúřadovalo...

V druhém poločase navázaly Větrovy na aktivní hru z první půle a výsledkem byl v 58. minutě pokutový kop, který znamenal vyrovnání na 2:2. Úspěšným exekutorem byl Bílek. Vyrovnalo se nejen skóre, ale i hra a to až zhruba do 70. minuty, kdy přišel faul na polovině hřiště, a hosté dostali možnost zahrávat volný přímý kop. Domácí obrana nedokázala následný centr do vápna odvrátit a hlavou překonal gólmana Blažka Mácha. V posledních deseti minutách zápasu, nezbývalo domácím nic jiného než otevřít hru a snažit se o vyrovnání. Šance, které si vytvořili, však využít nedokázali, Milevsko využilo otevřené obrany a přidalo čtvrtý gól, který vstřelil Šimák. Rázem bylo rozhodnuto o tom, že tři body si odvezou hosté.



Ohlasy k zápasu


SK KAVAS Větrovy
Radim Pfeifer: Začátek zápasu byl spíše v režii hostů, kteří se následně ujali vedení 1:0. Netrvalo dlouho a Milevsko se radovalo i z druhé branky. Věděli jsme, že musíme přidat, což se nám podařilo a snížili jsme na 1:2. V druhém poločase jsme pokračovali v aktivní hře a vybojovali jsme penaltu, kterou proměnil Bílek. Poté se hra vyrovnala. Bohužel jsme se v 70. minutě dopustili další chyby v obraně a hosté šli znovu do vedení. Ve zbývajících minutách jsme hru otevřeli a pokoušeli se o vyrovnání. Naše šance se nám však využít nepodařilo a soupeř nás za to potrestal čtvrtou brankou.

FC ZVVZ Milevsko B
Tomáš Smrčina (trenér): V prvním poločase jsme se dostali celkem rychle do vedení 2:0 po našich pěkných dvou akcích. Soupeř si do půle vytvořil jednu šanci, kdy jsme špatně obsadili útočící hráče při rohovém kopu, a snížil na 2:1, což následně vyústilo v to, že nás dostali trochu pod tlak a ve druhém poločase nakonec srovnali z penalty. Ale v posledních 20 minutách jsme zahrávali stadardku z poloviny hřiště, po které skóroval Václav Mach na 3:2 a následně v 86. minutě jsme nastřelili z poloviny hřiště břevno, od kterého se míč odrazil k Janu Šimákovi, který dal náš čtvrtý gól. Myslím, že jsme si tři body zasloužili.



Sestavy


SK KAVAS Větrovy
Z. Blažek [-] - L. Boháč [-] , J. Sedláček [-] , J. Říha [-] , V. Koudelka [-] - R. Pfeifer [-] , M. Trnka [-] (73. J. Klejna [-] ) , R. Trantýr [-] , T. Bílek [-] , P. Flachs [-] - P. Klejna [-]

FC ZVVZ Milevsko B
P. Pešata [-] - M. Zítek [-] , V. Mácha [-] (82. M. Prášek [-] ) , J. Málek [-] , L. Tvrzský [-] - M. Masopust [-] , P. Komárek [-] , M. Málek [-] , P. Koutník [-] , J. Pinc [-] (65. V. Nosek [-] ) - J. Šimák [-] (90. T. Froněk [-] )

ŽK: 75. J. Říha , 90. J. Sedláček - 48. J. Málek , 58. V. Mácha , 66. M. Málek , 90. M. Masopust .
Místo: Větrovy. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šimšík Jan - Crkva Robert, Klimeš Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.