1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vorel sestřel Olympii a postaral se o překvapení kola


Branky


83. T. Houska - 26. Z. Vorel , 51. Z. Vorel , 85. Z. Vorel
0

Souboj dvou favoritů na postup měl být vyrovnaným utkáním a lze říci, že mírným favoritem byla týnská Olympie. Tu však třemi brankami sestřelil Zbyněk Vorel a hlavně díky němu si připsal Protivín důležité a zároveň překvapivé tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olympie tahala od první půle za kratší konec

Olympie nastoupila k utkání bez tří hráčů loňské základní sestavy. K dispozici nebyl Vachuta, Pomije a Kokeš. Posledně jmenovaný již za Olympii nastupovat nebude a bude oblékat dres účastníka KP Veselí nad Lužnicí.

V úmorných vedrech se oba týmy prezentovali zodpovědným výkonem. Týnští borci déle držli míč na kopačkách a nepoustěli Protivín k nějakým vážnějším příležitostem. Sama si vytvřila pár náznaků šancí, ale ke gólům to nevedlo. Naopak první šanci měli hosté, když střela jednoho ze záložníků skončila na tyči Valtrovy branky. To jako varování domácím nestačilo a přišel trest. Po standardní situaci odvrátila domácí obrana míč za pokutové území, tam se do něj opřel Zbyněk Vorel a tečovanou střelou poslal Protivín do vedení - 0:1. Pro Olympii to však nebyla poslední nepříjemná situace v první půli. Po půl hodině hry se zranil Mravec. Do konce poločasu už se nic důležitého nestalo a do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Další tři branky padly ve druhém poločase

Olympie vstoupila do druhého poločasu aktivněji, ale ani tak se jí nepodařilo vstřelit vyrovnávací branku. Naopak inkasovala druhý gól. Po rohém kopu se prosadil opět Zbyněk Vorel a zvýšil tak vedení svéh týmu - 0:2. Na tuto situaci reagoval trenér Novotný vytažením kapitána Vařila do útoku a přineslo to své ovoce. Právě Vařil byl stažen ve vápně a byl odpískán pokutový kop, ke kterému se postavil Meidl. Ten sice neuspěl, ale jako první byl u míče Tomáš Houska a snížil - 1:2. Olympii tato branka vlila novou krev do žil a hráli stále aktivněji. Posílala do vápna hostí jeden centr za druhým, ale protivínská obrana všechny odvrátila. Nakonec se hostům podařilo vstřelit ještě jednu branku, když se po brejku trefil zpoza vápna opět Zbyněk Vorel a zkompletoval tak hattrick - 1:3. To bylo v utkání vše a hosté si tak překvapivě, ale zároveň zaslouženě odvezli tři body do pivovarského města.



Ohlasy k zápasu


FK Olympie Týn nad Vltavou
Petr Novotný (trenér FK Olympie Týn nad Vltavou): Byl to vyrovnaný zápas. Šance byly na obou stranách, ale doma by to chtělo, abychom byli ještě lepší a těch šancí si vytvořili více. Musíme také vyhrávat osobní souboje. Nejde pořád hrát jenom fotbal, ale musíme se do toho opřít také trošku fyzicky. O prvních dvou vstřelených gólů byly lehce taktické chyby, kterých se musíme do příště vyvarovat. Nemůžeme nechat hráče střílet úplně samotného. Myslím si ale, že to byl pro diváky pěkný zápas.




Sestavy


FK Olympie Týn nad Vltavou
M. Valtr [-] - M. Šonka [-] , J. Meidl [-] , P. Vařil [-] , J. Brom [-] - J. Plojhar [-] (77. M. Bicek [-] ) , L. Mravec [-] (33. J. Mezera [-] ) , M. Boček [-] , R. Kníže [-] (65. V. Červenka [-] ) - T. Houska [-] , R. Štos [-]

FK Protivín
M. Hanus [-] - R. Vojta [-] , L. Hála [-] , J. Vojík [-] , L. Veselý [-] - V. Rothbauer [-] , Z. Vorel [-] , O. Prášil [-] (89. L. Ruczkowski [-] ) , M. Fiala [-] - J. Moravec [-] , J. Vorel [-]

ŽK: 65. J. Mezera , 81. M. Boček - 52. J. Moravec , 62. O. Prášil , 76. J. Vorel , 86. Z. Vorel .
Hráči zápasu: P. Vařil - Z. Vorel .
Místo: Týn/Vlt.. Počet diváků: 180.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.