3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník doma podruhé vítězně


Branky


0

 

Olešník bude doma silný. Potvrdil to v prvním kole s Želčí a navázal na to proti Dražicím. Výhra se zrodila v prvním poločase, v němž padly všechny góly. Střelci si branky rozdělili každý po jednom.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Úvod patřil domácím, kteří drželi častěji míč na svých kopačkách a po sedmi minutách se naskytla první velká příležitost. Chlumecký prostrčil míč na rozběhnutého Dudka, ale ten v zakončení trefil nohy vybíhajícího Lály. Dražice se mohly dostat do hry sérií rohových kopů a standardních situací, ale Horka neměl v zakončení štěstí, a nebo si vše pohlídal velmi dobře chytající Jirkal. Na druhé straně mohl znovu otevřít skóre Dudek po centru Mertla, ale svou hlavičku z malého vápna poslal trestuhodně mimo tři tyče. Ve 21. minutě už se skóre měnilo. Nýdl dostal na polovině hřiště míč od Červenky a tvrdou ranou ze 17 metrů poslal míč přesně k pravé tyči Lálovy branky – 1:0. Olešník byl při chuti a za dvě minuty to bylo o dvě branky. Dlouhý balon Chlumeckého si našel Stejskal, uvolnil se přes obránce, načež místo přihrávky nejprve vystřelil na Lálu, ten míč odrazil zpět na nohy Stejskala od kterého se míč posunul před odkrytou branku, kde byl Červenka a ten neměl problém skórovat – 2:0. Hra domácího Olešníka se musela líbit, kombinační a rychlá hra po křídlech dělala problémy hostujícím obráncům, bohužel zakončení trošku vázlo. Nejčastěji se o střelecké pokusy pokoušel Stejskal, ale neúspěšně. Ve 30. minutě se dostal odražený míč k Chlumeckému, který vyslal utěšenou střelu z 25 metrů těsně vedle pravé šibenice. Za chvilku se uvolnil na pravé straně Dudek a přihrávkou hledal nabíhající tandem Mertl – Červenka, na poslední chvíli stačil míč ve skluzu odehrát Fořt. Do poločasu se však domácí dočkali třetí branky. Odražený míč se za vápnem dostal k nohám Mertla a ten překvapivě pravou nohou poslal míč nekompromisně k levé tyči – 3:0. Do šaten tak šli domácí se zaslouženým tříbrankovým vedením.

 

Druhá půle už byla vyrovnanější. Dražice se tlačily za kontaktní brankou a domácí hrozili z brejků. Obrovskou šanci na snížení měli hosté po deseti minutách hry, kdy Horka vyslal do sóla Vakoče toho, ale vychytal Jirka, odražený míč chtěl odkopnout Šíma, ale trefil vracejícího se Hálu. Míč se pak snášel přes Jirkala do branky, ale ten dokázal včas zachytit míč na brankové čáře. Na druhé straně vracel míč před branku Heller, ale volej Mertla skončil jen na boční síti. Dražice se chtěly tlačit do zakončení především přes Horku, ale jeho si velmi dobře hlídal Heller, který byl bezpochyby nejlepším hráčem v defenzivě domácího týmu! V posledních minutách si vytvořili hosté několik závárů v domácím vápně, ale vše spolehlivě likvidovala pozorná obrana nebo bezchybný Jirkal. Za Olešník se snažil mezi střelce zapsat Stejskal, ale pro tentokrát neměl seštelovaná mířidla a tak utkání skončilo 3:0.

 



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (Olešník): Odehráli jsme velmi povedený první poločas, který jsme rozhodli třemi brankami a tím rozhodli o svém vítězství. Druhý poločas se hra hostí dle očekávání zlepšila, ale defenziva pracovala výborně a utkání skončilo naší zaslouženou výhrou.




Sestavy


FK Olešník
M. Nýdl [-] - L. Červenka [-] , F. Mertl [-] - P. Stejskal [-]

TJ Dražice
R. Fořt [-] - T. Vakoč [-]

ŽK: 3. P. Stejskal - 14. R. Fořt , 59. T. Vakoč .
Místo: Olešník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.