1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník jede! Prachatice porazil 3:1


Branky


0

Olešník, jakož to nováček, sbírá body a momentálně je na medailových místech. S Prachaticemi si poradil výhrou 3:1. Domácí loni drželi dlouho neporazitelnost na domácím hřišti. Letos to je však rozdíl o parník a prachatičtí budou mít problémy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Prachaticích se od úvodu nehrálo utkání v příliš vysokém tempu. Ani jeden z celků nenastavil laťku vysoko.

Utkání se odehrávalo zejména uprostřed hřiště. a správce hřiště musel mít radost, že mu hráči neběhají ve vápnech. Výjimku tvoří útočník hostů Stejskal, který se v 31.minutě dokázal prosadit a poprvé poslal svůj mančaft do vedení.

Až do osmé deseminutovky se lidé vyloženě nudili a z letargie je probral opět Stejskal, který se po dalším centru trefil podruhé. Jiskřičku naděje pro domácí vykřesal Kasík, jenž na hřiště přišel až v průběhu druhé půle a rozhodně splnil efekt oživení hry. Jeho gól z 80.minuty ale neznamenal nic jiného, než zlepšení mizerného dojmu.

V 85.minutě se domácí obrana opět nedohodla a inkasovala potřetí. Střelcem branky se stal Lukáš Dudek, který tak potvrdil svou střeleckou formu.

Olešník dokázal dat venku 3 góly a poprvé se na cizím hřišti raduje z výhry. Nutno podotknout, že domácí tým jim to hodně ulehčil a do dalších kol má co zlepšovat. Téhož názoru je i útočník Lukáš Dudek, jenž nám po utkání poskytl ohlas.



Ohlasy k zápasu



FK Olešník
Lukáš Dudek (Olešník): Nejhorší podzimní výkon! Přítomni diváci budou muset v pondělí nejspíš navštívit očního lékaře. I presto jsme dokázali domácí porazit a připsat si tři body z venku. Večer ten výkon z našich hlav odplavila poradna vlna alkoholu, protože v domácím zápase s Katovicemi bychom schytali asi pěkný vyprask.



Sestavy


FK Tatran Prachatice
L. Opatovský [-] - M. Babka [-] (56. J. Tesárek [-] ) , M. Juroš [-] , R. Kralik [-] (79. J. Lašák [-] ) , L. Kubát [-] - T. Ryšánek [-] , M. Puchinger [-] , P. Miesbauer [-] , J. Málek [-] - P. Škopek [-] , S. Vávra [-]

FK Olešník
M. Jirkal [-] - M. Nýdl [-] , D. Heller [-] , M. Šíma [-] (20. M. Studnička [-] ) , J. Hála [-] - P. Jirkovský [-] , L. Červenka [-] , R. Chlumecký [-] , F. Mertl [-] (56. D. Szep [-] ) - L. Dudek [-] (90. J. Studnička [-] ) , P. Stejskal [-]

ŽK: 34. S. Vávra - 38. M. Nýdl , 79. R. Chlumecký .
Místo: Prachatice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.