Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:15

7.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek smetl Čimelice na jejich hřišti


0

Čimelice se trápí a jen s těží se pokouší najít formu z loňského ročníku. Naopak písecká rezerva i s mnoho mladíky v týmu body sbírá a momentálně se nachází na krásném třetím místě. Čimelice budou mít těžkou práci dostat se zpět do lepší poloviny. V dresu Písku chytal Jan Satrapa, který ještě minulé kolo hájil barvy Čimelic v utkání proti Dačicím. Vrátil se z hostování do mateřského klubu a hned vychytal výhru proti nedávným spoluhráčům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní duel 7.kola jihočeského krajského přeboru odstartovalo gólovými hody a po sedmi minutách hry bylo jasné, že příchozí diváci nudou neodejdou.

Již v páté minutě se hlavou dokázal trefit kapitán hostujícího Písku David Pichlík. Domácí však záhy vyrovnali Vojtěchem Maštalířem, který skóroval taktéž hlavou. Rezerva Písku byla v průběhu utkání aktivnější a zásluhou toho se ve 23.minutě opět převážilo vedení na jejich stranu. Podruhé se trefil Pichlík.

O další tři minuty později přidal třetí gól do domácí sítě devatenáctiletý Keclík. Čimelice se prakticky k ničemu nedostávaly a vedení Písku 3:1 v poločase bylo zasloužené.

 

Do druhého poločasu se toho příliš nezměnilo. Čimelice si nevěděly příliš rady a v 59.minutě navíc zachybovala defenziva a Lukáš Markvart dokázal zvýšit už na 1:4. V 63.minutě nastoupil do hry nejzkušenější hráč obou týmů Jan Zušťák a právě on v samém závěru zápasu zvýšil na konečných 1:5. Písek se díky vysoké výhře posunul na momentální třetí místo. Čimelice zažívají mizerný vstup do soutěže a s pěti body se nachází na 13.místě. V příštím kole navíc zajíždí na půdu Želče, která by se ráda spodku tabulky vzdálila.  

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ 



Sestavy


SK SIKO Čimelice
V. Bubák [-] - Z. Pšenička [-] (73. L. Výrostek [-] ) , K. Řezáč [-] , M. Němec [-] , M. Němec [-] - P. Pávec [-] , V. Hegenbart [-] , M. Nekl [-] (69. J. Petráš [-] ) , M. Surovčík [-] - J. Svojše [-] , V. Maštalíř [-]

FC Písek B
J. Satrapa [-] - P. Novotný [-] , M. Novotný [-] , D. Pichlík [-] , L. Zborník [-] - R. Kočí [-] , M. Hájek [-] (84. M. Štětina [-] ) , P. Listopad [-] , V. Zeman [-] (71. D. Šourek [-] ) - P. Keclík [-] , L. Markvart [-] (63. J. Zušťák [-] )

ŽK: 34. M. Němec - 37. D. Pichlík , 38. R. Kočí , 76. M. Hájek .
Místo: Čimelice. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.