Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník dokázal smazat dvoubrankový náskok Oseku


Branky


0

Osek zajížděl na půdu nováčka z Olešníku, který od začátku soutěže potvrzuje svou kvalitu a pohybuje se ve vyšších patrech tabulky. Na to se hostující Osek skvěle připravil a prokázal, že pod novým trenérem neprohrává. Vzhledem k faktu, že ještě v 82.minutě hosté vedli 2:0, je pro ně remíza ztráta. Ovšem za předvedenou hru si Olešníku bod zasloužil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Osek se pod novým trenérem zvedl ze spodní části a postupně se dotahuje na vyšší pozice. Na zlepšené výsledky chtěl loňský vicemistr navázat i proti Olešníku. Ten však nastoupil i s Rysem, jenž loni pověsil kopačky na hřebík, ale jak vidno, v těžké situaci se skládání sestavy je ochoten pomoci. I přes několikaměsíční absenci dokázal odehrát celé utkání a svým výkonem rozhodně nezklamal.

Osek přijel do Olešníku dobře připraven a soustředil se zejména na obrannou hru, což přiznal i stoper hostů Martin Carda.

Domácí se od začátku zápasu drali dopředu a prokazovali, že v tomto utkání chtějí režírovat hru a zejména vstřelit gól, aby hosté hru otevřeli. K jejich smůle však fungoval „zaparkovaný autobus“ před oseckou svatyní dokonale a v první poločase tak žádná branka nepadla.

Změna nastala ve druhém poločase.

Obraz hry se sice neměnil, ale stav na světelné tabuli ano. V 55.minutě ukázal Blažečka krásný fotbalový kousek a po chybě defenzivy Olešníku poslal svůj tým do vedení lobem. Od tohoto okamžiku se hosté ještě více zatáhli a soustředili pouze a jen na obranu, která, jak se zdálo, fungovala dokonale. Olešník sice chvíli poté branku vstřelil, ale rozhodčí ji neuznal.

V 82. minutě se skvěle zahraným přímákem prosadil Schánělec a Osek se tak dostal do dvoubrankového vedení, které vzhledem k času bylo velice nadějné. Nováček však ukázal obrovskou morální sílu a zbraně nesložil. Minutu na to se podařilo nejlepšímu střelci soutěže Stejskalovi vyrovnat, jenž se prosadil hlavou. Závěrečný tlak přinesl domácím ovoce. V 88. minutě vyrovnal obránce Šíma a dal tak utkání gólovou tečku. Ovšem nemuselo tomu tak být.

V 90. minutě se domácí málem dočkali otočení skóre, které by bylo nádherným závěrem naprosto impozantní desetimutovky.

 

Olešník se v dalším kole utká s Rudolfovem, který je na domácí půdě velmi silný. Osek přivítá na svém hřišti Soběslav.  



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (Olešník): čekal nás tým Oseka, který v posledních dvou kolech po výměně trenéra dvakrát vyhrál a věděli jsme že nás nečeká nic jednoduchého. Hra hostů vycházela ze zajištěné obrany a hry na brejky. My měli míč více na kopackach, ale do goloveho zakončení jsme se nedočkali. Druhy poločas jsme začali znovu aktivně, ale hosté z první akce ve druhé puli šli do vedeni a od té doby vsadili hru na jednu kartu a to urputna obrana. Vyrovnání jsme se dočkali záhy, ale sudí bohužel branku neuznal. Měli jsme další šance, ale ty končili buď zblokavanou střelou nebo je kryl brankář Hřebejk. Sedm minut před koncem se zdálo být po zapase, když hosté přidali druhou branku. My jsme neslozili zbraně a za minutu snížil Stejskal. Za další dvě mohlo být srovnáno, ale Nydl pálil těsně nad. Zaslouženého vyrovnání se dočkali domácí dvě minuty před koncem když se trefil neúnavný Šíma. Nakonec jsme mohli brat i tři body, když v nastavení vykonával míč z prázdné branky jeden z obránců Oseka. Bylo na tři body, ale nám se nedařilo ve finální fázi prostoupit urputně bránící Osek.

TJ Osek
Martin Carda (Osek): Na zápas v Olešníku jsme přijeli dobře připraveni, neboť jsme si byli vědomi síly nováčka KP. To se ukázalo i v zápase, kdy měli celý zápas optickou převahu. My jsme těžili z brejků a málem naše taktika slavila úspěch. Příště se musíme koncentrovat až do konce utkání a nepřipustit tak ztrátu dalších bodů.



Sestavy


FK Olešník
J. Hála [-] , M. Studnička [-] , M. Šíma [-] , M. Nýdl [-] - L. Dudek [-] (74. M. Tressl [-] ) , L. Červenka [-] , R. Chlumecký [-] , P. Jirkovský [-] - Z. Rys [-] , P. Stejskal [-]

TJ Osek
T. Hřebejk [-] - M. Krejčí [-] , M. Carda [-] , P. Rybák [-] , J. Baloušek [-] - M. Tomášek [-] , S. Hosnedl [-] (90. J. Ouška [-] ) , J. Schánělec [-] , J. Mráz [-] - V. Uher [-] , L. Blažečka [-] (76. V. Dohonyi [-] )

ŽK: 28. J. Hála - 26. L. Blažečka .
Místo: Olešník. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Reitinger Jiří - Eibl, Jarolím.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.