Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá poprvé v sezóně vyhrála!


Branky


0

Nováček z Plané poprvé poznal pocit z výhry, když v devátém kole porazil Dražice 4:1. Dražice mají pouze sedm bodů a nachází se už za Planou. Planští se posunuli do společnosti devítibodových týmů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá nad Lužnicí se v krajském přeboru stačila proslavit jakož to remízový král. Z dosavadních osmi kol šestkrát plichtila a dvakrát prohrála. Společně s Prachaticemi tak Planá byla týmem, který v letošním ročníku nedokázal vyhrát. Tato nepříjemná statistika se zlomila až v devátém kole, kdy přijely Dražice namlsané výhrou proti Hluboké.

Od úvodu utkání byl k vidění velmi bojovný zápas, který až tolik fotbalové krásy nenabídl. Není se čemu divit, oba týmy body nutně potřebují a hrát s nějakým rizikem se může, ale také nemusí vyplatit. Dlouho to tedy vypadalo, že se do šaten půjde za vyrovnaného a bezbrankového stavu. Proti ale byl domácí stoper Fořt, jenž se ve 44. minutě prosadil dalekonosnou střelou. Planá tak vstřelila důležitý gól tzv. do šatny a psychická výhoda tak byla na jejich straně.

Do druhé půle i přes těsný náskok udělal trenér Ladislav Táborský (Planá nad Lužnicí) jednu změnu. Nevýrazného Pospíchala nahradila letní akvizice Tomáš Pösinger a rázem se po jeho straně útočilo živěji.

V 54.minutě se poprvé v utkání dokázal prosadit Sedláček, který si ve vápně našel nejlepší místo při rohu a hlavou nedal brankáři šanci. Vedení domácí mírně ukolébalo a jak to tak už bývá, přišla odpověď. Vakoč dokázal snížit na rozdíl jedné branky. Hosté se však nestačili ani rozkoukat a lovili míč ze sítě potřetí, když se po přímém kopu prosadil Trčka.

V 73. minutě dal domácím pojistku opět Sedláček, který se prosadil, jak jinak, než hlavou. Planá si tak připsala první vítězství a získala velmi důležité tři body, díky nimž se dostala právě před Dražice.

 

Planá v příštím kole jede na hřiště zlepšujících se Prachatic a nebude tam mít lehkou úlohu. Dražice se svou situaci pokusí vylepšit proti Čimelicím, které však nečekaně uspěly doma s Jankovem a to jim bez debat zvýší sebevědomí, které se právě v zápasech proti týmům z dolních pater tabulky bude hodit.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
Tomáš Štiak (Planá): Zápas jsme naštěstí zvládli a konečně jsme dokázali v krajském přeboru vyhrát. Výhra se sice netvořila jednoduše, ale nakonec jsme po zásluze vyhráli 4:1. Doufám, že nás tato výhra nakopne nahoru a body teď budeme sbírat po třech a ne jen po jednom. Jsme rádi, že se dokázali trefit i netradiční střelci a mužstvo nestojí pouze na jednom či dvou lidech.




Sestavy


TJ Sokol Planá nad Lužnicí
B. Brandštýl [-] - M. Šahajda [-] , M. Kolský [-] , D. Fořt [-] , L. Sedláček [-] - M. Janovský [-] (88. F. Drtina [-] ) , R. Welzl [-] , J. Pospíchal [-] (46. T. Pösinger [-] ) , D. Havel [-] (80. R. Voneš [-] ) - J. Trčka [-] (83. L. Irsa [-] ) , M. Pěknic [-] (90. V. Jelínek [-] )

TJ Dražice
J. Boček [-] - T. Hořejší [-] , R. Valášek [-] , R. Fořt [-] , O. Kos [-] - K. Novotný [-] (46. P. Novotný [-] ) , T. Vakoč [-] , T. Bareš [-] - M. Horka [-] , J. Kromka [-] (73. J. Adam [-] )

ŽK: 74. D. Fořt , 78. L. Sedláček , 80. D. Havel - 73. J. Kromka .
Místo: Planá/Luž..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.