4:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlice skvělou druhou půlkou vyhrála s Želčí, prosadil se i brankář Vančát


Branky


50. D. Sandr , 62. Z. Mikeš , 73. D. Sandr , 86. M. Vančát (p.) - 15. P. Janošík
0

Sedlice doma zabrala a proti oslabenému soupeři zvítězila vysoko 4:1. Hostujícímu celku chyběli dva důležití hráči Petr a Barteska. Želeč se tak propadla v tabulce za svého soupeře. Na kontě má devět bodů a čelo ji začíná hodně utíkat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Sedlice zajížděla ambiciózní Želeč, která však nemůže najít formu a projevit se tak v nejlepším světle. Důkazem toho byl i zápas na hřišti Sedlice, kde i přes vedení dostali svěřenci trenéra Romana Lukáče čtyři branky a utkání tak ztratili špatným druhým dějstvím.

Hosté se museli obejít bez dvou klíčových hráčů – Milana Bartesky, kapitána a hlavního pilíře na hřišti i v kabině a Martina Petra, předsezónní posilu z veselské Lokomotivy.

Sedlice, jak již bývá zvykem, předvádí lepší výkony doma. Letošní sezóna není jiná a Sokol získal deset z jedenácti bodů na domácím hřišti.

Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří nastoupili i s pár vynucenými změnami způsobené zraněním dvou již zmíněných hráčů. Na hře to však nebylo znát a Želeč po většinu první půle diktovala tempo hry.

V 15.minutě se dokázal trefit Petr Janošík, který jak se zdá našel z pozice obránce střeleckou formu a prosadil se podruhé ve dvou zápasech. Ovšem hráči, kteří od střílení branek v kádru jsou se trápí a nepadá jim to tam. Ať už jde o Sokolta, Holuba či Novotného. První poločas tedy vyhráli hosté a očekávalo se, co se bude dít ve druhé půli. Domácí totiž nepůsobili čerstvým dojmem.

 

O poločase musela být v kabině Sedlice pořádná sprcha. Do druhé pětačtiřicetiminutovky vstoupili domácí velmi aktivně a brzy to dokázali vyjádřit i gólově. Probíhala 49.minuta a chyba hostující defenzivy, která se špatně dohodla a Sandr s přehledem zakončil. Dostal tak svůj tým na nohy a spustil brankostroj. V 62.minutě se prosadil kapitán Mikeš a otočil tak stav zápasu. Sedlici to však nestačilo a mladý Sandr zvýšil už na 3:1. V tuto chvíli byli hosté na kolenou a sami asi jen těžko chápali co s tak dobře rozehraným zápasem dělají. A to nebylo vše. V 85.minutě byl proti hostům nařízen pokutový kop a exekuce se ujal brankář Milan Vančát, který se letos jako první brankář soutěže zapsal mezi střelce. Svého soka v želčské bráně Petra Hovorku překonal.

 

 

Sedlice zajíždí na půdu druhého Jankova, který už opět potřebuje nutně vyhrát, aby nespadl do větší krize. Želeč doma přivítá Dačice, které se postupně dávají dohromady a Sokol tak nebude mít lehkou práci.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sedlice
Stanislav Šteier (Sedlice): V prvním poločase byla Želeč jasně lepší, než my a můžeme být rádi, že jsme do kabin šli pouze s jednogólovým mankem. Soupeř si vytvořil minimálně ještě dvě obrovské příležitosti. Do druhého poločasu jsme vstoupili s cílem zlepšit hru a to se nám povedlo. Čtyřmi góly jsme utkání otočili a získali tak cenné tři body.




Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - J. Čabrádek [-] , J. Němec [-] , J. Obleser [-] , V. Klíma [-] - J. Brož [-] , S. Šteier [-] , M. Šrámek [-] (69. D. Dumský [-] ) , M. Škulina [-] - D. Sandr [-] (83. J. Musil [-] ) , Z. Mikeš [-]

TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - O. Stránský [-] , M. Šindelář [-] (14. P. Kolací [-] ) , M. Prokeš [-] , P. Janošík [-] - J. Holub [-] , M. Brůžek [-] , L. Kordina [-] (77. D. Konvalinka [-] ) , O. Majer [-] - M. Sokolt [-] , R. Novotný [-]

ŽK: 45. J. Čabrádek - 45. R. Novotný , 65. M. Brůžek .
Místo: Sedlice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.