2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešník si poradil s Čimelicemi


Branky


0

Olešník zvládl utkání proti Čimelicím a vyhoupl se na čtvrté místo tabulky, odku může ještě směle pomýšlet na boj o vicemistra podzimu. Čimelice byly po většinu utkání horším týmem a zaslouženě odjíždí z Olešníku bez bodového zisku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olešník chtěl navázat na úspěšný nováčkovský souboj, který svedl minulý týden v Plané. Čimelice si pomohly výhrou 2:0 nad posledními Prachaticemi. Ovšem venkovní bilance Čimelic je mizerná, napomáhá tomu samozřejmě i úzký kádr. Jak již bylo zmíněno, na lavičce náhradníků byl pouze Petr Kolecí, který by některým svým spoluhráčům mohl dělat otce.

Utkání pro Olešník začalo skvěle. Již po třech minutách se radoval Vařák, který završil skvělou spolupráci dvojice Šíma – Jirkovský. Domácí byli aktivnějším týmem i nadále a do pěkné šance se dostal střelec Dudek, ale jeho kopačka tentokrát nezamířila do sítě. Hostům se z ojedinělého protiútoku podařilo vyrovnat. Střelcem branky se stal Martin Němec.

Od dvacáté minuty byli svěřenci trenéra Borového jako opařeni. Nedařila se jim finální ani předfinální fáze. Do gólových šancí se ani jeden tým nedostával a hra upadla do průměru.

 

Do druhého poločasu šly oba celky nejspíš s odlišným záměrem. Olešník potřeboval doma vyhrát a Čimelice by braly i bod.

Plán začal vycházet domácím. Dudek se opět dostal do gólové situace a tentokrát nezaváhal a poslal svůj tým do vedení.

Hostující hráči poté ožili a jejich výkon se razantně zvedl. Gólu se však už nedočkal. Trenér Růžička tak mohl litovat hlavně úzkého kádru, protože v posledních minutách by se na hřišti čerstvá síla hodila, bohužel pro Čimelice žádná živá voda nepřiplula a tak se z Olešníku vrací s prázdnou.

 

Čimelice v další kole hostí Osek, Olešník zajíždí na horkou půdu do areálu v Písku.



Ohlasy k zápasu


FK Olešník
Lukáš Dudek (Olešník): Do zápasu jsme vstoupili dobře, ale to bylo asi tak jediné co se nám povedlo. Místo toho, aby jsme vedli 2:0, když jsem pokazil přečíslení a žalostnou přihrávkou dal míč Stejskalovi špatně před prázdnou branku, tak jsme po rohu inkasovali na 1:1. Vůbec standardní situace, ať útočné nebo obrané to je naše achilova pata a to nám může trenér Borový opak horem dolem, ale my přijdeme na hřiště a v hlavě máme Jiráskův román Temno.Naštěstí ve druhém poločase jsme opět strhli vedení na naši stranu a v nepříliš pohledném zápase si připsali důležité tři body.

SK SIKO Čimelice
Jakub Svojše (Čimelice): Se soupeři z horní poloviny tabulky se nám daří, protože chtějí hrát fotbal po zemi a to nám vyhovuje. Olešník ukázal, že je ofenzivně lepším týmem, ale nedařila se jim koncovka. To byla pro nás možnost uhrát bodově přínosný výsledek. Bohužel trojice rozhodčích se rozhodla proměnit zápas v komedii. Neodůvodněné žluté karty jen pro náš tým, otáčení autových vhazování, neodpískaný ofsajd, ze kterého jsme inkasovali branku hned na začátku zápasu. Druhý gól do naší sítě podle některých diváků mohl být také z ofsajdově pozice. Ve druhém poločase jsme se snažili zvýšenou aktivitou vstřelit rozdílový gól, ale hlavní rozhodčí byl opět přesvedčen, že si žádný bod neodvezeme. Vrcholem zápasu se stal nedovolený zákrok na Pávce v pokutovém území, když se dokázal uvolnit a ze zadu byl sražen domácím obráncem. Sudí ze vzdálenosti pár metrů a vynikajicím výhledem na situaci jen přihlížel a ani ho nenapadlo, že byl svědkem nedovoleného zákroku v pokutovém území a jako rozhodčí zápasu by měl odpískat pokutový kop. Opět se mi potvrdilo, že nemůžu v krajské soutěži čekat dobré nebo aspoň průměrné výkony rozhodčích, protože kvalita soutěže odpovídá kvalitě rozhodčích, ale narozdíl od rozhodčích, chtějí týmy postoupit do vyšších soutěží.



Sestavy


FK Olešník
M. Jirkal [-] - D. Heller [-] , M. Šíma [-] , M. Nýdl [-] (82. J. Hála [-] ) , M. Studnička [-] - L. Červenka [-] , S. Vařák [-] (49. S. Vařák [-] ) , R. Chlumecký [-] , P. Jirkovský [-] - P. Stejskal [-] (90. F. Mertl [-] ) , L. Dudek [-] (85. M. Tressl [-] )

SK SIKO Čimelice
M. Fajfrlík [-] - V. Hegenbart [-] , M. Němec [-] , M. Němec [-] , Z. Pšenička [-] - J. Petráš [-] , M. Nekl [-] , M. Surovčík [-] , J. Převrátil [-] - J. Svojše [-] , P. Pávec [-]

ŽK: 34. M. Nekl , 41. M. Němec , 58. P. Pávec , 60. J. Převrátil .
Místo: Olešník. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.