1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:15

13.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběslav padla poprvé na cizím hřišti


Branky


0

Rašelina Soběslav držela sérii venkovních výher dost dlouho a toto spojení přeťali až hráči Čimelic, kteří body sbírají zejména na domácí půdě. Soběslav se tak sama obrala o možnost dotáhnout se na Katovice na rozdíl tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O vítězné sérii soběslavské Rašeliny toho bylo v posledních kolech napsáno mnoho. Vždyť právě Soběslav je venku silná a doma pokulhává. Nebýt nevyrovnanosti na domácím hřišti, pak by mladíci od Lužnice byli v tabulce možná ještě výše, než na třetí příčce.

Soběslav dala před zápasem 30 branek a po Katovicích měla nejlepší ofenzivu v soutěži. Domácí mančaft se na to dobře připravil a nedovolil útočným esům hostů skórovat.

V prvním poločase hráli zejména soběslavští, kteří lépe kombinovali a na hřišti působili dojmem vyzrálejšího týmu. Ve 20. minutě měl pěknou příležitost Podraský, ale brankář domácích byl pozorný. Ke konci poločasu se ozval hbitý Dvořák, ovšem jeho pokus se mezi tři tyče nevešel. Přesněji řečeno, skonil na jedné z nich.

 

Do druhého poločasu vstoupili oba celky ve stejném duchu. Hosté byli vitálnější, s míčem si víc rozuměli, ale gólového efektu se nedočkali. Velký šok proto nastal v 65. minutě, kdy Pavel Pávec zahrával přímý kop, míč se odrazil k mladíkovi Jakubu Svojšemu a ten vstřelil jedinou branku zápasu.

Paradoxem je, že Svojšeho gólová střela bylo snad jediné viditelnější ohrožení Kuníkovi brány. Soběslav si vybrala den blbec a lehce řečeno věnovala tři body Čimelicím, které si výhrou pomohly. Nutně potřebovaly bodovat, jelikož spodek tabulky se už rozděluje a SIKO by zůstalo jakousi spojkou mezi středem a koncem tabulky.

 

Soběslav si bude chtít spravit chuť se Sedlicemi. Čimelice pojedou body potvrzovat do Veselí nad Lužnicí.



Sestavy


SK SIKO Čimelice
M. Fajfrlík [-] - V. Hegenbart [-] , Z. Pšenička [-] , M. Němec [-] , M. Němec [-] - P. Pávec [-] , D. Sochor [-] , M. Nekl [-] , J. Převrátil [-] - F. Čadek [-] , J. Svojše [-]

FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - L. Podráský [-] , J. Boháč [-] , O. Madar [-] , M. Hromada [-] - T. Mazouch [-] , M. Mazouch [-] , V. Žalda [-] , K. Chotovinský [-] - M. Dvořák [-] , J. Šmídmajer [-]

ŽK: 87. J. Šmídmajer .
Místo: Čimelice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.