Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želeč dokázala otočit utkání s Dražicemi a ovládla derby


Branky


0

Želeč zajížděla do kousek vzdálených Dražic s cílem vyhrát. A to se jim také povedlo.  K obratu zavelel nejzkušenější hráč na hřišti Sokolt, který poté přidal ještě jednu branku. Želeč se tak na konci podzimní části dostala do formy, kterou korunní body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Táborské derby slibovalo urputný boj a důležité body. Oba týmy se v posledních kolech dotáhly na střed tabulky, ale k lepšímu žití přes zimní pauzu bylo potřeba ještě bodovat a vzdálit se spodku tabulky.

Od úvodu zápasu se jasně ukazovala větší fotbalovost na želečské straně. Hosté prokazovali svůj potenciál, který po většinu podzimní části dříme. Nyní se ovšem zdá, že si Želeč osvojila i kombinační hru.

Že hrou po zemi s nebezpečnými centry do vápna ponese ovoce se hosté přesvědčili už od prvních minut, kdy byli lepším a nebezpečnějším týmem. Ovšem šance zůstaly neproměněné a tak zahřmelo na straně druhé. Hadáček otevřel skóre svou povedenou střelou a hosty to natolik uzemnilo, že se do konce poločasu jen trápili a nedokázali ohrozit svatyni, kterou tentokrát hájil Lála.

 

Svěřenci trenéra Romana Lukáče vstoupili aktivně do druhé půle. V nohou hráčů bylo znát, že nechtějí body nechat na domácí půdě. K obratu zavelel dvaačtyřicetiletý Michal Sokolt. Svou první odpolední trefou vyrovnal hlavou. O 7 minut později rozvlnil dražickou síť Stránský, jenž se prosadil taktéž po centru hlavou. Na začátku osmé desetiminutovky už na jubtrilonu svítilo skóre 1:3, jelikož se ve vápně nejlépe zorientoval Sokolt, který tak poprvé v této sezóně vsítil v jednom utkání dva góly.

 

Želeč vyhrála zaslouženě.a v předehrávce 16. kola bude chtít svůj entaziasmus využít doma proti Olešníku, který si zvedl sebevědomí vysokou výhrou proti Dačicím. Dražice se před zazimováním představí na hřišti vedoucích Katovic, s nimiž první kolo doma prohrály 4:0.



Sestavy


TJ Dražice
J. Lála [-] - T. Hořejší [-] , R. Valášek [-] , R. Fořt [-] , O. Kos [-] - J. Hadáček [-] , T. Bareš [-] , J. Stuchlík [-] , P. Novotný [-] (63. R. Vačlena [-] ) , O. Adam [-] (77. D. Smutný [-] ) - M. Horka [-] (75. M. Dvořák [-] )

TJ Sokol Želeč
P. Hovorka [-] - O. Stránský [-] , P. Janošík [-] (28. L. Nápravník [-] ) , D. Pavličko [-] , P. Kolací [-] (85. D. Konvalinka [-] ) - L. Kordina [-] (54. M. Barteska [-] ) , M. Brůžek [-] (89. V. Podroužek [-] ) , O. Majer [-] , M. Sokolt [-] - J. Holub [-] , R. Novotný [-]

ŽK: 78. J. Hadáček - 70. R. Novotný , 89. P. Hovorka .
Místo: Dražice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.