Mutějovice promrhaly solidní náskok z první půle


Branky


16

Mutějovice ožívají a povuinnost postupu z nejnižší rakovnické okresní soutěže mají za sebou. Nyní rozdávají radost o soutěž výše a kdo ví, jaké umístění Chmelařů lze očekávat vůbec po skončení tohoto ročníku. Bude to postup? Nyní nad síly domácího celku byly Roztoky, které zápas ve druhém dějství otočily a mohly se radovat z výhry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal šel stranou

První poločas nabídl hodně soubojů a diskuzí s rozhodčím, než aby se příchozí fans kochali fotbalem. V 17. minutě šli do vedení domácí zásluhou Rosy - 1:0. Pár minut poté si na centr zleva naběhl nikým neatakovaný Bureš a vedení svého celku navýšil - 2:0. Roztoky se směrem dopředu snažily, ale připsaly si velké množství ofsajdových situací.

 

Síť rozvlnil Hruška, ale branka nebyla uznána právě z ofsajdu a je jen otázkou, zda-li bylo rozhodnutí pomezního sudí správné. Zbytek poločasu doprovázely až zbytečné diskuze a také důležitá branka Čumpelíka do šatny po samostatném úniku - 2:1.

 

 

Mutějovice přišly o body

Počasí fotbalu nepřálo a to se ve druhém poločase nezměnilo. Co bylo ale podstatné? Více se hrálo a méně se kecalo. Kvalita zápasu tak hned o něco stoupla a druhý poločas patřil především celku od Berounky. Mutějovice své vedení neudržely a Roztoky se dočkaly vyrovnání, když se trefil opět Čumeplík - 2:2. Roztoky měly více ze hry, což pramenilo ve vítěznou branku Číhaře, který si na levé straně pohrál se dvěma obránci a překonal i Aksamita - 2:3. Závěr zápasu hosté přežili i bez zbytečně vyloučeného Vrábíka.



Ohlasy k zápasu


TJ FK Chmel Mutějovice
Petr Aksamit, brankář: Za hrozného počasí se hrálo utkání nevalné úrovně, kdy hráči spíše diskutovali s rozhodčím a mezi sebou. Nakonec byli šťastnější hosté, kteří proměnili jedinou vážnější šanci na konci utkání a převážili skóre ve svůj prospěch.

TJ Roztoky
Pavel Hruška, záložník: Bylo to hodně bojovné utkání. Počasí fotbalu nepřálo, hodně foukal vítr a to se odrazilo na kvalitně utkání. V první půli bylo z naší strany pár sporných momentů, a tak se více diskutovalo s rozhodčím než aby se hrál fotbal. Ve druhé polovině se emoce dostaly do správných kolejí a začalo se více hrát bez přerušení. V závěru jsme zápas otočili v náš prospěch, a tak si vezeme z Mutějovic plný počet bodů.



Počet diváků: 20. Rozhodčí: TREŠL Miroslav - TICHÝ Petr (N), PASTOR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 10. 2019 14:10
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Mutějovice doma jako první vezmou body zatím neporaženým roztokum . (šlágr kola)

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích