Mělnické Botafogo přestřílelo Jeviněves


5

Report zaslal Jaroslav Kysela. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Dva bezbodoví soupeři se střetli v utkání EMĚ Mělník s hosty z Jeviněvse. Hostům chyběl Tomáš Janovský, jenž pokud nastoupí, tak dokáže kvalitně vyztužit obranu stejně jako Marek Paul, který totéž dokáže na pravé straně obrany a Honza Šelicha, motor pravé strany záložní řady. Šanci ukázat se tak měli v promíchané sestavě Michal Malý v útoku a Tomáš Navrátil v obraně.  Ovšem první poločas byl převážně v režii aktivních domácích, jež využívali špatné defenzívy v podstatě celého týmu Jeviněvse. Čerpali zejména z náběhů do křídel, odkud posílali nebezpečné míče před branku. Už v první pětiminutovce nejdříve orazítkovali břevno, po kterém dorážku do prázdné branky vykryl domácí útočník. Ani toto varování hosty neprobudilo a tak ve třetí minutě přišel trest. Hlavou se přesně t tyči trefil nepokrytý Moták. Jeviněves občas zahrozila z rychlého protiútoku, ale nejdříve spálil Petr Duchoslav šanci tváří v tvář domácímu gólmanovi, který stihl zakončení nohou vytěsnit mimo tyče. Ve 22. minutě už se ale z dalšího protiútoku Jirka Kokšál nemýlil a srovnal skóre. Ovšem jen na minutu. Pak se domácí opět nastěhovali k vápnu hostí, nepovedenou střelu z vápna si zpracoval mezi penaltou a malým vápnem Dvořák a s přehledem poslal míč k pravé tyči. Na 3:1 pro domácí pak zvýšil opět z deseti metrů bombou do šibenice Šimon. V některých fázích první půle domácí hosty přehrávali rozdílem třídy, hosté si nedokázali přihrát dvě tři přihrávky za sebou, byli zbrklí a nepřesní, laicky řečeno kopali se za uši. 

Domácí si vedení pohlídali

Do druhé půle hosté prostřídali co mohli, včetně golmanů kdy do zálohy šel Kysela a David Vojtek zaujal jeho místo v brance. Jenže mnoho se toho zpočátku druhého poločasu nezměnilo. Čtvrtou branku přidal Neumann a pátou pak Šimon. Mělničtí prokazovali v útoku šikovnost a důvtip, nabízeli se pohybem, kdežto Jeviněvským chybí rychlost zejména v práci s míčem, ale i rychlejší pohyb po hřišti. Přitom defenzíva domácích rozhodně nebyla nezdolatelná, což se Jeviněves přesvědčila až příliš pozdě, ale i tak alespoň dvěma brankami zmírnila skóre na 5:3. Jednu branku jim navíc upřel kvůli domnělému ofsajdu rozhodčí. Subjektivní pocit ze hry Jeviněvse je ten, že chybí pevnější záloha, souhra v ní, tedy rozdělení defenzívních a ofenzívních úkolů, zaskakování jednoho za druhého. Samotné obraně pak chybí technická vyspělost, práce s míčem. Na zlepšení je toho spoustu, ovšem musí se chtít. Zatímco většina Jeviněvských ví, co nechce – spadnout do 4. třídy. Jen málokdo je ale ochoten podívat se pravdě do očí a změnit svůj přístup.



Sestavy


TJ EMĚ Mělník
R. Sura [-] - J. Vondráček [-] , P. Olšiak [-] , J. Elogeli [-] (46. D. Bárta [-] ) , L. Tomášek [-] , M. Goldstein [-] (46. M. Fabian [-] ) , R. Šimon [-] (70. T. Trnka [-] ) , M. Krejčík [-] (75. A. Fidrant [-] ) , T. Moták [-] , K. Neumann [-] (75. P. Kraus [-] ) , D. Dvořák [-]

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - P. Macák [-] , J. Kokšal [-] , M. Malý [-] (46. D. Vojtek [-] ) , P. Duchoslav [-] , T. Navrátil [-] , V. Špád [-] , M. Schoř [-] , J. Špád [-] (75. M. Janovský [-] ) , D. Velický [-] , P. Novotný [-]

ŽK: 79. P. Novotný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hamšík Michal - SUCHITRA Jan, TORÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 9. 2019 13:52
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích