1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 11:00

11.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zaječov poprvé pocítil hořkost porážky na domácím hřišti


Branky


7

Zaječov poprvé pocítil hořkost prohry na domácím hřišti. Oba týmy soupeři nic nedarovaly, k vidění zajímavý duel, v němž byl vedoucí tým přece jen fotbalovějším celkem, lépe kombinoval a byl více na míči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vajs se prosadil hned v první minutě

Již v úvodní minutě vybojoval míč D. Spousta, připravil pro Vajse, jenž postupoval proti vyběhnuvšímu brankáři a pěkně podél něj zakončil 0:1. Netrvalo dlouho a bylo vyrovnáno. V 7. minutě si autové vhazování zpracoval Braun a z úrovně penalty se prosadil. Poté se líbila nebezpečná střela D. Spousty. Na druhé straně se po rychlém protiútoku dostal do šance M. Ungr, zakončil těsně mimo.

Po hezké kombinaci se hezky trefil Vokáč

V 50. minutě se vydařil průnik Herejtovi, zakončení nemělo patřičnou razanci a z opuštěné branky zachránil Jiří Velvarský. V 65. minutě vypálil ze střední vzdálenosti Šimůnek a střela se otřela o břevno. Sedmdesátá minuta byla rozhodující pro osud utkání, po hezké kombinaci se předpisově trefil Adam Vokáč 1:2. Mezi lepší fotbalové momenty patřila i hlavička T. Pergla z malého vápna, se kterou si poradil pozorný brankář Štěpánek.

Nejlepší hráči Zaječova: M. Ungr, Šimůnek, Štěpánek

Nejlepší hráči Žebráka: Vokáč, Novák, Vajs, Herejt, Spousta

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou.



Ohlasy k zápasu


Zaječov
TJ Zaječov: V posledním domácím zápase podzimní části sezóny jsme přivítali vedoucí tým soutěže Žebrák. A začátek zápasu byl ideální právě pro hosty. Hned v 1. minutě hosté šli do vedení. V minutě 7. rozradostnil domácí fanoušky kanonýr Tomáš Braun po nahrávce Romana Kanioka 1:1. První poločas byl velmi vyrovnaný a v jeho závěru domácí Ungr M. po úniku jen těsně minul hostující svatyni. Ve druhém poločase se ukázala lepší fyzická připravenost hostů a od 50. minuty měl Žebrák více ze hry. Nás podržela obrana v čele a brankářem Jíňou. Fanoušky potěšila pohotová střela Šimůnka z 25 metrů, která olízla břevno. I přesto po jednom z protiútoků neodhadl míč Jirka Velvarský a hostující útočník z hranici velkého vápna prostřelil vše co mu stálo v cestě 1:2. Náš tým se do konce zápasu do nějaké další ložené šance nedostal a ani výběh brankáře Jíni v 90. minutě tížené vyrovnání nepřinesl. Remízový zápas tak ovládl šťastnější tým ze Žebráka a upevnil tak svoje postavení v tabulce. Pro nás je to další ztráta, ale na závěr sezóny v Jáchymově se budeme snažit nějaké body přivézt. Ze zápasu se Žebrákem navíc hlásíme další ztráty. Vláďa Ungr po ostrém zákroku má 5 stehů na achilovce a Tomáš Braun má pohmožděnou patu. Na závěr bych chtěl pochválit také výkon rozhodčího Kareše. Ten zápas i přes několik vyhrocených situací a ostřejších zákroků zvládl bravurně.




Sestavy


Zaječov
J. Štěpánek [-] - M. Sommr [-] , D. Černý [-] (79. M. Parkos [-] ) , J. Velvarský [-] , R. Tomášek [-] - R. Kaniok [-] , V. Šos [-] (57. J. Velvarský [-] ) , P. Šimůnek [-] - V. Ungr [-] (85. J. Sommr [-] ) , T. Braun [-] (74. L. Cipra [-] ) , M. Ungr [-]

TJ Spartak TOS Žebrák
L. Kačírek [-] - K. Vajs [-] , D. Spousta [-] , M. Fiala [-] (46. A. Procházka [-] ) , I. Kučera [-] (61. T. Pergl [-] ) , M. Žalud [-] , M. Herejt [-] , A. Vokáč [-] , T. Kuník [-] , D. Černý [-] , J. Novák [-]

ŽK: 17. D. Černý , 25. M. Fiala , 90. M. Žalud , 90. M. Herejt .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: KAREŠ Miroslav - VLACHOPULOS Patrik, VLACHOPULOS Achileas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Štveráček

Expert: Martin Košťálek
Tip experta: výhra hostů

1:3 – Zaječov je v domácím prostředí silnější, než venku nicméně Žebrák si odveze 3 body.

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:16

Tip: výhra hostů