0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 16:30

5.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čechie si z Berouna přivezla bod díky organizované obraně a brankáři Merhoutovi


Branky


8

I bezbrankové utkání se může líbit. V souboji o každý míč nikdo z aktérů nic nevypustil, a přitom se hrálo férově. Domácí sice se třemi špičkovými útočníky Michalem Novákem, Krůtou a Lhotkou působili jako velká hrozba, ale na place si nevyhověli. Narazili na pevnou obranu, do které se zapojil kromě kvalitních stoperů Spurného a Krákory i obětavě bránicí Frydrych. Co přece jen prošlo, zachránil stále lepšící se brankář Merhout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli nebezpečnější

Od počátku byla rezerva útočnější a více si rozuměla s míčem. Již v 6. minutě přehlavičkoval Krůta ze 4 metrů nad. V 15. minutě po centru Michala Nováka překopl v malém vápně Krčma. Ve 32. minutě jedovatou střelu k tyči z kopaček Krůty vytěsnil Merhout na roh. V závěru poločasu několik pohledných průniků předvedl hostující Patera.

Merhout vytáhl střílený centr Krčmy ze šibenice na roh

V druhém dějství se podstatně zvýšila útočná aktivita Čechie. V 50. minutě po úniku Morsteina vychytal u tyče brankář Hůla. Na druhé straně průnik Michala Nováka byl zakončený nepatrně vedle. Poté střílený centr Krčmy vytáhl Merhout ze šibenice na roh. V 70. minutě po dlouhém nákopu se probíjel do šestnáctky Morstein a vybojoval nepřímý kop uvnitř pokutového území. Ten poslal Patera pod břevno, ale doprostřed. Po chvíli utěšenou střelu Krčmy z 20 metrů brankář nepatrně tečoval nad břevno. V 85. minutě zachraňoval Merhout při ložence Krůty.

Kvalitě duelu pomohl výkon rozhodčího Kareše.

 

Nejlepší hráči ČL U Beroun B: Krčma, Vopěnka

Nejlepší hráči N. Jáchymova: Merhout, Spurný, Frydrych, Morstein

Reportáž ve spolupráci s panem Sýkorou

 

Článek na stránkách Čechie.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Čechie Nový Jáchymov
Nový Jáchymov: Čechie přijela Na Ostrov tradičně v útlé sestavě. Svého „nabitého“ soupeře se však nezalekla a předvedla velice dobrý, ukázněný a takticky dobře zvládnutý výkon! V brance stál navíc bezchybný a pozorný Merhout, středová osa Spurný, Frydrych, Morstein podpořená houževnatým výkonem ostatních spoluhráčů a místy „na oko“ možná až příliš suverénní projev soupeře, to byly hlavní atributy nedělního bodového zisku Čechie.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun B
M. Hůla [-] - P. Vopěnka [-] , M. Novák [-] , V. Hrdlička [-] , J. Krůta [-] , M. Novák [-] , T. Lhotka [-] , M. Krčma [-] (80. R. Grajcar [-] ) , O. Slabý [-] , M. Havlíček [-] (64. T. Kraus [-] ) , M. Šíma [-] (64. R. Pošmurný [-] )

TJ Čechie Nový Jáchymov
Z. Merhout [-] - M. Krákora [-] , M. Stárek [-] (86. V. Cimpa [-] ) , L. Spurný [-] , Y. Odeesho [-] - T. Frydrych [-] , T. Cihelka [-] , R. Vávra [-] , P. Pelc [-] , L. Patera [-] - J. Morstein [-]

ŽK: 23. O. Slabý , 65. V. Hrdlička - 60. T. Cihelka , 75. T. Frydrych .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KAREŠ Miroslav - VODIČKA Ladislav, CHVÁTAL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Štveráček

Expert: Pavel Kratochvíl
Tip experta: výhra domácích

Po dvou prohrách na hřišti soupeřů už musí domácí zabrat. Prokáží svojí kvalitu a Jáchymov porazí. Pikantní bude určitě střelecký souboj Novák x Morstein.

Tip: výhra domácích