Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv pro Plumlov


Branky


0

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

V neděli 15. září bylo na hřišti v Krumsíně odehráno utkání okresního přeboru mezi béčky Plumlova a Určic. Hned první akce domácích skončila na břevně. V 5. minutě po centru z pravé strany se trefil k tyči Kolařík a Plumlov vedl 1:0. Vzrušení přinesla 13. minuta, kdy se do rychlého protiútoku zapojil Křesala a jeho střela skončila v síti Určic. Reklamace, že gól padl z ofsajdu hlavní rozhodčí nevzal na vědomí. Přitom neregistrovaný rozhodčí si počínal, slušně řečeno nezodpovědně. Z počátku se pohyboval na opačné straně než měl a později ignoroval hlídání ofsajdů. Za neodmávané postavení hry se omluvil. Ještě se ani vášně neuklidnily a z dalšího protiútoku vstřelil Fajstl třetí branku svého mužstva. Určice  toho směrem dopředu mnoho nepředvedli. Pozorná obrana si se všemi  útoky poradila a když bylo nejhůře zasáhl gólman Melichárek. Závěr poločasu přinesl ještě dva góly, po jednom na obou stranách. Nejprve se do branky trefil Fajstl střelou nad výběhnuvšího gólmana a chvíli na to Vodák perfektní střelou z trestného kopu zaznamenal první gól Určic.

Domácí si vedení pohlídali

Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil a tak k radosti domácích jejich vedení narůstalo. A i když hosté dokázali v druhé půlce díky Vodákovi vstřelit dvě branky na drtivé porážce to nic nezměnilo. Zajímavý fotbalový moment předvedl Vodák, který v 83. minutě trefil přímo z výkopu břevno!



Sestavy


TJ Sokol Plumlov B
M. Melichárek [-] - M. Surma [-] , R. Bureš [-] , P. Kiška [-] , P. Kutný [-] - J. Aujezdský [-] , V. Kotlán [-] , M. Kolařík [-] - M. Křesala [-] , K. Fajstl [-] , O. Čarný [-]

TJ Sokol Určice B
J. Pokorný [-] - M. Svačina [-] , J. Kadlec [-] , J. Antoníček [-] , R. Berčák [-] , P. Vodák [-] , P. Pospíšil [-] , P. Čajan [-] , P. Mlčoch [-] , M. Grulich [-] , M. Hudský [-]

ŽK: 41. R. Bureš - 64. M. Pospíšil .
Počet diváků: 52. Rozhodčí: HUBENÝ Ondřej - WEISER Luděk, HOFMAN Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.