Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klobuky ve druhém poločase suverénně rozhodly


Branky


5

Dnešním utkáním ve Vinařicích si Klobuky zajistily již svou třetí výhru v řadě. Ač tomu průběžné skóre úplně nenapovídalo, podařilo se hostům druhou půli zápasu zcela ovládnout a odvézt si domů další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od začátku zápasu byly Klobuky na míči lepší a dostávaly se více do šancí. Hned první hrozbou se stal svým výpadem do vinařické šestnáctky Vébr, který měl svými šikovnými kličkami nakročeno k tomu otevřít skóre zápasu hned v prvních minutách. Jeho výpad ovšem dokázal zastavit domácí gólman Lír.

 

Klobuky však byli více na míči i poté a inciátorem další šance se Martin Svoboda, kterému se v 16. minutě podařilo proměnit poslat svůj tým do vedení 0:1. Odpověď však přišla záhy po rozehrávce, kdy se podařilo prodrat se ke klobucké svatyni domácímu Pavlu Dlouhému, který průběžný výsledek vyrovnal na 1:1.

 

Hosté se opět chopili iniciativy a dostávali se do mnoha slušných šancí. Změna skóre však nastala až ve 40. minutě, když se ke standardce postavil Leoš Kubelka z Klobuk a svou ránu přes zeď mířil přesně, 1:2. Domácí se ale ani tentokrát nenechali zaskočit a hned po rozehrávce se drali po vyrovnání, ke kterému došlo v minutě 42. Šťastným střelcem byl v tomto případě Illya Bramskiy. Do šaten se tak šlo za stavu 2:2.

 

Hosté po poločase naběhli na trávník a hned ve 47. minutě navrátil ztracené vedení svému mužstvu Jiří Čížek, 2:3. Domácí jako by byli po přestávce otřeseni a už nedokázali zvrátit průběh, který měl následovat. Přes obranu domácích se úspěšně prodral podruhé v zápase v 76. minutě Martin Svoboda, osm minut nato zaznamenal svou druhou branku i Leoš Svoboda. V devadesáté minutě pak zatloukl poslední hřebíček do rakve domácích Jan Říčka, který uzavřel zápasové skóre brankou na konečných 2:6.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Klobuky
Jiří Čížek, trenér: „Celou hru jsme byli na míči lepší a řekl bych, že kdybychom nezahodili takové množství šancí, mohli jsme soupeři nadělit i dvojciferný gólový výsledek.“



Sestavy


SK Vinařice
Z. Lír [-] - P. Martinovský [-] (82. M. Zobina [-] ) , A. Grünwald [-] (54. L. Čičmanec [-] ) , D. Cikánek [-] , M. Tygl [-] , P. Dlouhý [-] , L. Kořínek [-] , I. Bramskiy [-] , J. Doležal [-] , D. Sirůček [-] , P. Matoušek [-]

TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - O. Vébr [-] , J. Vébr [-] , M. Svoboda [-] , J. Říčka [-] , J. Čížek [-] , A. Pinc [-] , L. Kubelka [-] , A. Dragoun [-] , M. Douša [-] , T. Pinc [-]

ŽK: 68. A. Pinc , 79. M. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Svoboda , L. Kubelka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kuka Vladimír - STEJSKAL Jaroslav, CHOVANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů