1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tečovický Jan Vopatřil jedinou trefou rozhodl duel s Lužkovicemi


Branky


16

Tečovický Bivoj si v minulém kole přivezl vysokou výhru z Veselé a věřil si i na celek z Lužkovic. Domácím vyšel skvěle vstup do utkání a již v sedmé minutě jej poslal do vedení Jan Vopatřil. Stovka diváků se už další branky nedočkala a domácí celek tak získal do tabulky další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Bivoj šel do vedení

"Domácí měli příležitost ihned po zahájení, když brankář hostí Jenček zvedl ze země míč v pokutovém území v době, kdy jej měli jeho obránci už pod kontrolou a rozhodčí posoudil jeho činnost jako po zahrané „malé domů“. Bivoj kopal nepřímý volný kop z hranice brankového území, ale Frkal po rozehrávce trefil pouze do zdi hostí stojící na brankové lajně a vše skončilo pouze rohem. Z něj hlavičkoval Chovanec, ale hosté stačili odvrátit. V 7. minutě zahrával Frkal nakrátko další rohový kop, narazil si s D.Dorazinem, který mu vrátil. Frkalovu střelu pak tečoval Vopatřil, míč skončil v síti hostí a bylo 1:0. Hosté měli náznak příležitosti, když Křepelka převzal míč na půlící lajně, mířil už sám na Jokla, ale vše mu překazil Závoda odkopem do zámezí. Bez efektu skončila i akce Čekala, který postupoval po hranici domácího pokutového území, ale vše skončilo střelou nad branku. V této fázi hra trpěla nepřesnostmi na obou stranách, přechod do útoku byl hlavně ze strany domácích komplikovaný a dost často doplňovaly výkon obou týmů verbální projevy nespokojenosti, což končilo domluvou hlavního rozhodčího domácí lavičce a udělením žluté Frkalovi za „řeči“. Ke konci poločasu, kdy se začalo zase trochu hrát, měl Vopatřil příležitost, ale Jenček stačil vykopnout už venku z pokutového území, po nahrávce od Vopatřila „pod sebe“ střílel z oblouku pokutového území Kristek nad branku a znovu Vopatřil po samostatném úniku v jasné pozici netrefil branku hostí", hodnotí první dějství činovníci Bivoje.

Ve druhém dějství už branka nepadla

"Domácí měli příležitosti i po zahájení druhé etapy hry, Závoda z trestného kopu z dobrých 35-ti metrů nečekaně vystřelil, ale s tečovanou střelou si Jenček poradil. Frkalův centr vracel hlavou David Dorazin, ale Kristek mířil nad. Centrovaný míč z trestného kopu T.Řiháčka skončil nakonec v rukou gólmana hostí a volej D.Dorazina po centru Vopatřila měl taky výrazně vychýlená mířidla. Hosté měli příležitost, když po nahrávce Světlíka centroval Křepelka do rukou Jokla, pak tečoval Krejčího střelu Čekal, ale Jokl opět kryl. Po linii Světlík-Novotný-Krejčí střílel posledně jmenovaný mimo a neúspěšný byl i Paták, který netrefil branku domácích. Hosté ke konci zápasu zvýšili tempo, domácí se zatáhli a jakoby dostali strach o výsledek. Řešili řadu situací zbrkle nebo nepřesně. Ovšem ani hosté nedokázali zpřesnit hru a důrazně zakončovat. Skóre se do konce zápasu už neměnilo a Bivoj tak získal plný počet bodů", viděli druhé dějství funkcionáři Tečovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Předvedená hra postrádala na obou stranách moment překvapení, trpěla mnoha nepřesnostmi a technickými chybami. Domácí tak potěšil hlavně zisk bodů, což při vyrovnané spodní části tabulky znamená i vzpruhu do sebevědomí.

FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, činovník: Tečovice jsou pro nás tradičně nepříjemným soupeřem, se kterým máme historicky pasivní bilanci. K zápasu jsme přijeli jen s jedním náhradníkem 16 letým dorostencem Hamrlíkem... Někteří hráči asi dali přednost kvalitnímu burčáku v Mutěnicích před zodpovědným výkonem v Tečovicích. Po obdržené brance se hra vyrovnala a byly šance na obou stranách. Oba brankáři své týmy podrželi a tak se do konce zápasu skóre již nezměnilo. Body jsme nezískali a tak v tabulce klesáme bohužel pomalu ke dnu...



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - L. Balcárek [-] , P. Kristek [-] (82. F. Ondík [-] ) , D. Chovanec [-] - M. Frkal [-] (90. M. Polášek [-] ) , R. Závoda [-] , J. Hajda [-] , T. Řiháček [-] - D. Dorazín [-] (86. L. Soják [-] ) , J. Vopatřil [-] (90. J. Trojan [-] ) - L. Shejbal [-] (46. M. Dorazín [-] )

FK Lužkovice-Želechovice
A. Jenček [-] - T. Krejčí [-] , M. Paták [-] , M. Šuba [-] , P. Novák [-] (67. J. Hamrlík [-] ) - T. Mičola [-] , I. Světlík [-] , J. Novotný [-] , P. Čekal [-] - V. Křepelka [-] , V. Tichý [-]

ŽK: 23. P. Kristek , 23. M. Frkal - 31. P. Novák , 47. I. Světlík .
Hráči zápasu: Z. Jokl , J. Vopatřil - T. Krejčí .
Počet diváků: 99.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 11:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 01:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 01:10
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 20:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 06:53

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jaroslav Maňas
Tip experta: výhra domácích

Tečovice doma potvrdí výhru z Veselé

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku