D. Torma 65.
D. Torma 72. (p.)
3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby v Malenovicích s Tečovicemi přineslo čtyři branky, tři červené karty a výhru domácích v penaltové loterii


Branky


65. D. Torma , 72. D. Torma (p.) - 8. J. Vopatřil (p.) , 15. D. Dorazín
15

Velmi třaskavé bylo sobotní místní derby v Malenovicích, kam zavítal tečovický Bivoj. Hosté byli v první půli střelecky produktivnější a vsítili dvě branky. Po půli přišlo vyloučení domácí Barteka a hostujícího Davida Dorazína. Domácí dokázali vyrovnat zásluhou Tormy, hostím byl v závěru vyloučen Shejbal. V penaltové loterii se více dařilo domácím a ti mají bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli střelecky efektivnější a dali dvě branky

"V místním derby hosté doplatili na hrubou nedisciplinovast a propadli s taktiky. Po prvním poločase, kdy vedli 0:2 mohli utkání dohrát v klidu, ale místo toho se stáhli do obrany, přepustili hrací pole domácím a většinou jen bránili výsledek. Navíc nedokázal udržet nervy na uzdě Dorazin, když oplácel Bartkovi, který byl za faul na něj stejně vyloučený a v závěru utkání byl vyloučen i Shejbal. Místo toho, aby celý druhý poločas hráli přesilovku 11:10, vzplály emoce a skončilo to dvěmi červenými kartami pro hosty. Domácí měli více ze hry díky většímu pohybu a důrazu dokázali ve druhém polčase skóre srovnat a v penaltové loterii sebrat další bod. Před dalším utkáním tak mohou zpytovat svědomí, protože svým chováním na hřišti si situaci pouze zkomplikovali", hodnotí duel fotbaloví činovníci z Tečovic.

Domácí dokázali utkání ještě srovnat

"Malenovice začaly mizerně začátek zápasu. Po nešikovném zákroku Tormy, se pískala penalta. Penaltu proměnil Vopatřil. Poté jednoduchou narážečkou Tečovice přehrály naši obranu a bylo to 2:0. A od té doby teprve začal náš tým něco hrát. Poločas skončil 2:0 pro hosty a domácí věděli, že to takhle nepůjde. Druhý poločas začal karetní epizodou. Po skrumáži obdržel červenou kartu Martin Bartek a David Dorazín. Poté začala hostím docházet energie. Po rohovém kopu vrátil balón do šestnáctky Páleniček a Torma z otočky prostřelil Jokla. Domácí to nakoplo a začali soupeře doslova ždímat. Střelec uvolnil Tormu v šestnáctce a ten byl faulován Závodou. Torma z penalty vyrovnal. Ke konci zápasu obdržel červenou ještě hostující Shejbal. Zápas, tak skončil remízou 2:2 a přešlo se na penalty, kdy za hosty neproměnil Vopatřil a rozhodující penaltu ztvrdil vítězství domácích v derby kapitán Střelec", hodnotí duel funkcionáři Malenovic.

Na penalty vyhráli domácí

V penaltové loterii se více dařilo domácím, kteří vyhráli 5:3



Ohlasy k zápasu


FC Malenovice
facebook Malenovic: Po špatném začátku jsme se ve druhé půli podstatně zlepšili a vybojovali v derby dva body.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: V derby jsme přišli o všechny body díky nedisciplinovanosti. Po půli jsme přitom vedli o dvě branky, ale přestali jsme hrát a domácí utkání srovnali. Navíc se jim dařilo i v penaltovém rozstřelu.



Sestavy


FC Malenovice
J. Mňaček [-] - D. Paták [-] , M. Struška [-] , D. Pavlovský [-] (21. Š. Dočkal [-] ) , R. Střelec [-] , D. Svěch [-] - V. Hradil [-] , M. Bartek [-] , P. Menša [-] - D. Torma [-] , P. Páleníček [-] (82. A. Šenkeřík [-] )

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - Z. Šnajdr [-] (73. V. Šnajdr [-] ) , D. Chovanec [-] , D. Kysučan [-] , L. Balcárek [-] (78. M. Polášek [-] ) - R. Závoda [-] , J. Hajda [-] , D. Dorazín [-] , M. Dorazín [-] - L. Shejbal [-] , J. Vopatřil [-]

ŽK: 11. M. Bartek , 42. P. Menša , 59. D. Svěch - 49. M. Dorazín , 54. R. Závoda , 84. L. Shejbal , 90. J. Hajda , 90. Z. Jokl . ČK: 46. M. Bartek - 46. D. Dorazín , 88. L. Shejbal .
Hráči zápasu: D. Torma - J. Hajda .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: DOBIÁŠ Adam - NUC Jiří, SKALICKÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Josef Kulíšek
Tip experta: remíza

Místní derby skončí nerozhodně

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 19 60:27 39
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 19 50:35 32
5 SK Tlumačov 19 35:31 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 21
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 18
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 64 53,8% 1
2 Libor Adamik 53 54,1% 0
3 Jiří Kadlík 49 49,0% 0
4 Ladislav Beran 47 48,5% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku