0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tečovický Bivoj nestačil na favorizovanou Mladcovou


Branky


2. P. Votava , 20. P. Venený , 44. P. Votava , 58. J. Chludil (p.)
17

Na hřišti tečovického Bivoje se představil celek z Mladcové, který se v posledních zápasech prezentuje skvělou střeleckou formou. Hosté nakonec potvrdili svoji dobrou gólovou potenci a domácí celek suverénně přestříleli. Dvakrát se prosadil Votava a po jedné brance přidali Venený s Chludilem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli střelecky efektivnější

Hosté zahájili nejlépe, jak si mohli přát. Ihned po zahájení hry házeli aut, míč přebral Haloda a poslal jej centrem na úroveň malého pokutového území, kde přeletěl Vopatřila a Votava z jedné rozvlnil síť za Joklem. Domácí navíc po obdržené brance přišli ještě o Ondíka, který špatně došlápl a byl odvezen na úrazové oddělení Baťovy nemocnice s diagnózou „zlomenina kotníku“.  Mladcová byla v první fázi hry lepší, v 10´ Votava utekl po pravé straně, dal pod sebe, ale na paty Chludilovi. Z brejku si narazil na druhé straně Závoda s Hajdou, ale nebylo z toho nic.  Pak znovu naběhl Votava na dlouhý nákop, který přeplachtil Balcárka, ale z úhlu střílel těsně mimo domácí branku. Domácí srovnali hru tak po 15ti minutách, Balcárek po uvolnění od Kristka vybojoval roh, z něj pak střílel Polášek nad. Závodova střela z oblouku pokutového území skončila po teči hostující obrany v rohu, a z něj poslal Balcárek míč opět nad. Ve 20´kopali hosté trestný kop ze strany od autové lajny, Dlabač nahrál po zemi Venenému do středu pole a ten z dobrých 25m trefil k tyči domácí branky a Mladcová vedla 0:2. Domácí se nevzdávali, ale Michal Dorazin z hranice velkého pokutového území střílel znovu nad, David Dorazin těsně vedle, Balcárek neuspěl po uvolnění od Davida Dorazina a Kristek po rohovém kopu střílel  těsně mimo horní roh Kupkovy branky.  Hosté zahrávali trestný kop po faulu Chovance na Halodu, ale sám faulovaný Haloda trefil pouze do zdi a po nedorozumění Chovance se Šnajdrem střílel z boku, ale Jokl jeho střelu vyrazil. Těsně před odchodem do kabin si naběhl Haloda za domácí beky, převzal kolmici po zemi a jeho nahrávku po linii brankového území doklepl do domácí sítě Dlabač na 0:3.

 

Hosté si výhru pohlídali

Ze začátku druhé fáze hry kryl Kupka centr Balcárka a střela Davida Dorazina z 25m letěla opět nad. Na druhé straně za oboustranně vedený zákrok mezi Chovancem a Chludilem zapískal hlavní rozhodčí přísný pokutový kop. Chludil, který po zákroku Chovance s hlasitým výkřikem upadl a vypadalo to, že odkulhá, vyskočil jako politý živou vodou a sám se postavil jako exekutor penalty. Na jeho střelu si sice Jokl sáhl, ale hosté i tak zvýšili vedení na 0:4.  Domácí měli ještě příležitosti korigovat stav skóre, ale Závoda poslal Vopatřilův centr nad, trestný kop Davida Dorazina kolem zdi Kupka chytl, tři minuty před koncem trefil Závoda do břevna a těsně před koncem střílel David Dorazin těsně vedle. Hosté pozornou hrou už výsledek pohlídali, těžili hlavně z chyb v rozehrávce domácích, po jedné z nich musel Jokl odkopávat před Vozníkem do autu až mimo své velké pokutové území a po nedorozumění Kristka s Chovancem se ocitl úplně sám před domácí brankou Haloda, ale poslal míč z úrovně penaltové značky vysoko nad.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Domácí bojují s úzkým kádrem, na dnešní utkání nenastoupil Frkal, z pracovních důvodů Zdeněk Šnajdr, nehrál ani Kysučan. Vypomohli hráči rezervy Kristek a Polášek Michal s dorostenci Filipem Ondíkem a Petrem Poláškem. Tým domácích bojuje, ale leží na něm stín z nevýrazného vstupu do soutěže a dnešní protivník se projevil jako zkušené a herně zdatné mužstvo. Rozdíl ve skóre je však tvrdý a vysoký a to hlavně díky taktickým chybám a nepozornosti v krytí soupeře v koncovce, na druhé straně chybí v útočné fázi více přesnosti a důrazu.

FK Mladcová
web Mladcové: Áčko znovu jasně vítězí, tentokrát 0:4 v Tečovicích! Dvakrát skóroval Peťa Votava, po jednom gólu přidali Peťa Venený a Honza Chludil!



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - D. Chovanec [-] , P. Kristek [-] , L. Balcárek [-] , V. Šnajdr [-] (77. F. Ondík [-] ) - J. Vopatřil [-] (86. P. Polášek [-] ) , D. Dorazín [-] , M. Dorazín [-] , A. Ondík [-] (5. M. Polášek [-] ) - J. Hajda [-] , R. Závoda [-]

FK Mladcová
P. Kupka [-] - P. Venený [-] (56. D. Dvořáček [-] ) , P. Votava [-] (86. O. Blažek [-] ) , M. Dlabač [-] , D. Zedníček [-] (88. M. Hoza [-] ) , M. Kraváček [-] , M. Čihánek [-] (89. V. Korvas [-] ) , J. Chludil [-] (77. L. Vozník [-] ) , J. Zapletal [-] , M. Blažek [-] , T. Haloda [-]

ŽK: 47. V. Šnajdr - 33. J. Chludil , 52. T. Haloda .
Hráči zápasu: D. Chovanec - M. Dlabač , P. Votava .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KÝR František - CHROMÍK Zdeněk, STŘELEC Radoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Miroslav Král
Tip experta: výhra hostů

Mladcová si přijede pro tři body

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku