S. Mrhálek 59. (vl.)
1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:00

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hulínská Admira veze výhru z Tečovic na penalty


Branky


59. S. Mrhálek (vl.) - 33. L. Čevora
18

V utkání, které bylo v poli vyrovnané, doplatily oba týmy na přesnost v zakončení, domácí se mohli uklidnit po trojnásobné šanci v 16. minutě nebo po uvolnění Dorazina ve druhé půli, bohužel zachování klidu a důraz v koncovce je asi pro Bivoj v této fázi soutěže největším problémem.  V penaltové loterii se štěstí přiklonilo na stranu hostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali jednobrankového vedení

Zpočátku byli aktivnější hosté, ale jejich snaha končila bez efektu před pokutovým územím domácích. Tečovští zahrozili jen střelou Davida Dorazina z hranice velkého pokutového území, ale jeho střela skončila těsně vedle tyče branky hostí v autu. Domácí se „probudili“ po čtvrthodině hry, ale Vopatřil nedokázal dvakrát v pozici z rohu malého pokutového území dopravit míč do Černockého branky a podobně se minutu nato vedlo i Davidu Dorazinovi, který hlavou mířil těsně vedle. Pak se Hajda uvolnil u lajny a z pravé strany pos lal cent rovaný míč na přední tyč, ale Černocký si věděl rady. Stav skóre se měnil ve 33´, když Dutkevič dostal míč do náběhu za Vladimírem Šnajdrem a z úhlu střílel na Jokla. Ten jeho střelu vyrazil, odražený míč vracel Tabara nůžkami přes hlavu, trefil však pouze do Kysučana, ale druhý odraz už vrátil do domácí sítě Čevora a hosté vedli 0:1. Pět minut poté znovu Dutkevič po centru z pravé strany trefil hlavou těsně vedle spojnice tyče a břevna Joklovy branky.  Domácí z protiútoku stříleli Hajdou, Černocký měl problém a jím neudržený míč dokopl do sítě David Dorazín, ale bylo mu máváno postavení mimo hru v době Hajdovy střely a st av sk&oa cute;re se tedy neměnil. Těsně před koncem poločasu po chybě v rozehrávce domácích zaútočili hosté po pravé straně, ale centrovaný míč poslal Tabara hlavou těsně vedle, na druhé straně Frkalův trestný kop z dobré pozice z 20ti metrů skončil nad břevnem branky Admiry. Těsně před odchodem do kabin po trestném kopu hostí poslal centr Tabara odrazem od holeně pouze do autu.

Domácí dokázali utkání ještě srovnat

 Po přestávce nejprve po přihrávce Tabary na Kuba zasahoval Závoda a po uvolnění od Dutkeviče si s centrem od Motala poradil Jokl. Na druhé straně dostal míč Vopatřil na úrovni malého pokutového území, ale v pozici zády k brance to měl těžké a neuspěl. V 55´minutě centroval Dutkevič na Motala, který hlavou už Jokla překonal, ale Vladimír Šnajdr vykopl míč na úrovni brankové čáry.  Půl hodiny před koncem kopali domácí roh, centr Davida Dorazína se odrazil od Mrhálka atakovaného dovoleně Vopatřilem do vlastní branky a bylo srovnáno 1:1. Nedlouho poté znovu centr Davida Dorazína obránci hostí odkopli a odražený míč poslal Michal Dorazín po zemi vedle tyče do autu.  Hosté měli příležitost po dlouhém nákopu na Dutkeviče, jeho akci však Chovanec ukončil odkopem do rohu, a když Tabara trefil břevno domácí branky, byl v odmávaném postavení mimo hru.  Centr Motala tečoval Jokl a Vopatřil na dlouhou nohu tečovaný míč odkopl. Čtvrt hodiny před koncem šel do hry Shejbal, dostal míč od Kysučana, uvolnil Vopatřila na pravé straně, ale na jeho zpětný centr hlavou nedostal. Pak „českou uličkou“ uvolnil Davida Dorazína do jasné šance, ten ale špatně trefil a míč skončil ve dle bran ky. Pět minut před koncem domácí 2x nebezpečně centrovali před branku hostí, ale po brejku hostů se uvolnil Motal. Jeho centrovaný míč však bez dotyku prošel po celé délce hřiště rovnoběžně s brankovou čárou do zámezí.  Už v prodloužení druhé půle kopali ještě domácí roh, ale Ondík střílel cca jeden metr vedle tyče do zámezí a v normální hrací době skončilo utkání smírně 1:1.

 

 

Zdroj: Vladimír Kundera

Na penalty vyhráli hosté

Pomocný bod za vítězství v penaltovém rozstřelu získali hosté, když za domácí se trefili Závoda a Kysučan, Shejbal s Davidem Dorazínem poslali míč nad břevno, za hosty byli úspěšní Motal, Kubo, Dutkevič a Csomor a pátá série se už nemusela kopat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Domácí neproměnili několik dobrých příležitostí a to je stálo nakonec vyšší bodový zisk.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Z Tečovic si odvážíme bod navíc za výhru v penaltách.



Sestavy


TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - Z. Šnajdr [-] (85. M. Polášek [-] ) , D. Chovanec [-] , D. Kysučan [-] , V. Šnajdr [-] (74. L. Shejbal [-] ) - M. Dorazín [-] , J. Vopatřil [-] , D. Dorazín [-] , R. Závoda [-] - M. Frkal [-] (79. A. Ondík [-] ) , J. Hajda [-]

FK Admira Hulín
V. Černocký [-] - M. Zavadil [-] , L. Čevora [-] , M. Jurášek [-] , S. Mrhálek [-] (85. I. Csomor [-] ) - Z. Prokop [-] , J. Kubo [-] - M. Karamon [-] (73. A. Absolon [-] ) , A. Dutkevič [-] , P. Motal [-] , A. Tabara [-] (79. J. Miklík [-] ) -

ŽK: 22. J. Vopatřil , 67. M. Frkal - 8. A. Tabara , 67. A. Dutkevič , 88. J. Miklík .
Hráči zápasu: Z. Jokl , J. Hajda - L. Čevora , V. Černocký .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZPĚVÁK Petr - HAVRLANT Jan, KADLČÁK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Milan Valenta
Tip experta: výhra domácích

Tečovice se zvednou a Hulín porazí

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku