Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B doma proti Moravským Budějovicím B kralovaly


Branky


7

V souboji dvou rezervních týmů jasně zvítězily Rapotice nad Moravskými Budějovicemi 5:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastimil Němec stihnul za domácí do poločasu hattrick

Rapotické béčko chtělo navázat na tříbodový zisk z prvního utkání v Šebkovicích. Zápas se hrál za velmi příjemného fotbalového počasí. V úvodu zápasu bylo aktivnější a po rychlé akci a zakončení Němce se dostalo do vedení 1:0. Hosté se snažili hrát po zemi, ale srážely je chyby v přechodové fázi. Naopak domácí spoléhali více na rychlý přechod do útoku a zkušeného útočníka Vlastimila Němce, který byl za svou aktivitu již v 15. minutě odměněn druhou brankou - 2:0. Budějovice se z nepříliš povedeného začátku zápasu otřepaly a dostávaly se do šancí, avšak díky špatnému zakončení či dobrému zákroku brankáře Řepy se prosadit nedokázaly. Naopak domácí využili téměř každou příležitost a když Němec ve 32. minutě zkompletoval svůj hattrick, a zároveň zvýšil již na 4:0, zdálo se být rozhodnuto. 

Hosté pouze zmínili porážku

Hosté z Budějovic však po přestávce přidali a začali domácí přehrávat ve středu hřiště. Výsledkem bylo snížení na rozdíl dvou branek, což hostům ještě více dodalo sebevědomí. Naštěstí své další šance nevyužili a jejich aktivita postupně opadla. Konečnou podobu výsledku dal svým druhým gólem v 77. minutě Radim Strašák - 5:2. V koncovce utkání si oba týmy vytvořily ještě několik šancí, ale skóre se již nezměnilo. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, trenér A týmu: Ač to podle výsledku tak nevypadá, tak rozhodně nešlo o jednostranné utkání. K vidění bylo mnoho šancí na obou stranách. Nás zbrzdila poněkud horší pasáž ve druhé půli, kdy jsme soupeři umožnili dostat se do hry a měli jsme štěstí, že se nedostal na dostřel jediné branky.




Sestavy


FC Rapotice B
Z. Řepa [-] - P. Císař [-] , L. Man [-] , M. Dobeš [-] , M. Laš [-] , M. Dvořáček [-] , R. Strašák [-] , V. Němec [-] , M. Laš [-] (46. R. Valsa [-] ) , P. Opálka [-] , J. Dvořáček [-]

SK Moravské Budějovice B
J. Šplíchal [-] - Z. Škoda [-] , J. Kvapil [-] , J. Větrovský [-] , M. Buďa [-] , L. Sláma [-] , M. Premar [-] , J. Dostál [-] , R. Hobza [-] , J. Povolný [-] , M. Černý [-]

ŽK: 58. P. Opálka - 43. M. Buďa .
Hráči zápasu: V. Němec , R. Strašák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KŘEN Filip - LAŠ Milan (N), KOLAŘÍK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Rapotice začali sezónu výborně, na což navážou i v dalším utkání proti béčku Moravských Budějovic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích