3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

13.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv skončil remízou


Branky


20. V. Vlášek , 51. P. Caletka (p.) , 71. V. Vlášek - 13. P. Mottl , 53. O. Váša , 68. D. Hnátek
11

Rezerva Netolic zajížděla už podruhé během podzima na hřiště do Strunkovic. V Netolicích se aktuálně kolem hřiště staví tartanová běžecká dráha a tak se týmy domluvily, že se i odveta odehraje na hřišti ve Strunkovicích nad Blanicí. Domácímu týmu chybělo dost hráčů v čele s kapitánem Miroslavem Turkem a útočníkem Ivanem Šimčíkem. Hostujicí tým zase přijel bez jednoho z nejlepších střelců soutěže Davida Reindla. Zápas nabídl hezký fotbal po kterém si oba týmy rozdělily body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásné branky Vláška a Mottla

Zápas začal oboustraně útočně a první se radoval tým Blaníku. Petr Mottl zahrával přímý volný kop z hranice vápna a trefil nádherně přes zeď šibenici Netolic 1:0. Za chvíli bylo vyrovnáno Václav Vlášek se opřel z dálky do míče a nádhernou ranou vymetl také šibenici. Šance střídala šanci, ale více jich měly přeci jen Netolice, ale brance Strunkovic chytal výborně Martin Váša. A tak se do kabin šlo za stavu 1:1.

Hezký fotbal pokračoval

Druhý poločas pokračovala ofenzivní hra z obou stran. Do vedení se dostal tým Netolic. Souboj tělo na tělo domácího Ondřeje Váši s hostujícím hráčem posoudil k údivu všech hlavní rozhodčí Heinzl jako penaltu. Tu proměnil Petr Caletka a Netolice vedly 1:2. Ondřej Váša na nesmylsně písklou penaltu zareagoval po svém. Na půlce hřiště vzal míč do své režie, udělal ze všech hráčů Netolic solné sloupy a vyrovnal na 2:2. O několik minut se dostala rezerva Strunkovic nad Blanicí do vedení. Po zranění navrátivší mladíček Dominik Hnátek se ze třiceti metrů opřel do míče a jeho nádherná rána z voleje skončila v šibenici branky Netolic. Václav Vlášek, ale o tři minuty vyrovnal a znovu to byla nádherná branka. Šajtlí se trefil přesně z dálky k tyči branky Strunkovic 3:3. Zápas mohl rozhodnou hlavou Kureš. Ale nádherný centr z kopačky Dominika Hnátka mu sebral na poslední chvíli spoluhráč Jílek a ten nemířil přesně. Hezký zápas tak skončil remízou. 



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice B
Václav Petrlík (trenér): Z naší strany to byl kvalitní výkon, proti výbornému soupeři co chtěl hrát fotbal. Lidem se zápas musel líbit, navíc padaly opravdu nádherné branky. Škoda, že jsme neproměnily nějakou další šanci. Na druhé straně soupeř v ofenzivě hodně zlobil. Především Václav Vlášek byl nezastavitelný a jeho obě branky byly výstavní. Bod si myslím, že je spravedlivý. Tým podal kolektivně dobrý výkon ze kterého bych vyzdvihl Martina Vášu v bráně a Dominika Hnátka na kraji zálohy.



Sestavy


1. FC Netolice B
T. Kabelka [-] - J. Mügl [-] , P. Novák [-] , J. Skála [-] , P. Caletka [-] , V. Jelínek [-] , I. Cibuzar [-] , L. Plojhar [-] , M. Dvořák [-] , M. Rybáček [-] , V. Vlášek [-]

TJ Blaník Strunkovice B
M. Váša [-] - P. Mottl [-] , R. Landgráf [-] , O. Váša [-] , J. Šabršula [-] , J. Hálek [-] , J. Kureš [-] , M. Kašpar [-] , R. Žurek [-] , R. Kašpar [-] , M. Jílek [-]

ŽK: 13. J. Mügl , 84. V. Jelínek - 20. J. Šabršula , 36. J. Hálek , 39. O. Váša , 53. R. Landgráf , 82. J. Kureš .
Hráči zápasu: V. Vlášek - D. Hnátek , M. Váša .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Heinzl Václav - ŠUPÍK Miroslav, BENEŠ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 22:11

Tip: výhra domácích

Domácí vedou tabulku a postavení potvrdí i v tomto utkání.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 19:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:29
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:21

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 08:30

Tip: výhra hostů