2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2019 14:30

8.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Blaníku veze bod ze Lhenic


Branky


12

První kolo odvet nabídlo souboj dvou rezerv. Domácí tým nastoupil v silné sestavě. Hostujícímu týmu naopak chyběl kapitán Miroslav Turek a zraněný krajní záložník Dominik Hnátek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Kureš poslal hosty do vedení, brzo vyrovnal Jan Pokorný

Zápas začal pěkně od podlahy a brzo přišla první branka. Přesný centr Landgráfa našel hlavu Jiřího Kureše a hostujicí tým překvapivě vedl 0:1. Domácí tým, ale zapnul na plné obrátky a za pět minut vyrovnal Jan Pokorný 1:1. Domácí tým pak hosty zatlačil a především Balica hosty hodně zlobil. Nakonec žádnou šanci domácí tým neproměnil a za nerozhodnutého stavu se šlo do šaten. 

Dvě branky, dvě neproměněné penalty a na straně hostů spousta zahozených šancí

Druhý poločas začal výborně pro domácí a Jan Pokorný zařídil svému týmu vedení 2:1. Čekalo se, že tato branka zápas zlomí a domácí tým si dokráčí v klidu pro tři body. Jenže hostujicí tým se nehodlal smířit s porážkou a začal domácí přehrávat. Ve středu zálohy kraloval výborně hrající Brych a hostujicí Blaník si začal vytvářet šance. Jenže žádnou neproměnil a naopak na druhé straně mohl domácí tým uklidnit Kolář z penalty. Ten, ale branku netrefil a tak drama pokračovalo. Navíc přišla penalta pro hosty za faul na Kureše. Tu, ale Beneš neproměnil a nechal vyniknout Rapčana. Tento okamžik však hosty nepoložil. Rezerva Strunkovic byla nadále lepší, ale další stoprocentní šance neproměnila. Pak už se, ale tým od Blanice dočkal a Petr Beneš zaslouženě vyrovnal 2:2. Hostujicí tým se s remízou nehodlal spokojit a dál si vytvářel šance, ale nedal branku ani z několika nájezdů na domácího brankáře. V poslední minutě měl rozhodnutí na kopačce Jiří Brych, který se objevil sám na penaltě, ale ani on branku nevstřelil. Zápas nakonec skončil remízou, která ani jednomu týmu nijak výrazně nepomůže. Lhenice B jedou za týden do Dubu. Strunkovice B přivítají doma v derby Vitějovice. 



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice B
Václav Petrlík (trenér): Zápas to byl nesmírně těžký. Domácí tým byl první poločas lepší. Ale druhý poločas patřil nám a škoda, že jsme nějaké jasné šance neproměnily. Na branku se hrozně nadřeme a stojí nás to často body. Tým předvedl bojovný výkon, ve kterém výrazně vyčníval Jirka Brych ve středu zálohy a Ondřej Váša na kraji zálohy.



Sestavy


SK Lhenice B
D. Rapčan [-] - D. Kolář [-] , R. Sura [-] , P. Prenner [-] , L. Burda [-] , T. Balica [-] , R. Houška [-] , J. Pokorný [-] , J. Krotký [-] , D. Lukač [-] , K. Muška [-]

TJ Blaník Strunkovice B
J. Váša [-] - R. Kašpar [-] , J. Šabršula [-] , P. Mottl [-] , R. Landgráf [-] , P. Beneš [-] , O. Váša [-] , J. Hálek [-] , J. Kureš [-] , S. Pelech [-] , M. Jílek [-]

ŽK: 67. L. Burda , 78. L. Lamač , 80. D. Kolář - 28. P. Mottl , 61. R. Landgráf , 75. J. Hálek .
Hráči zápasu: J. Brych , O. Váša .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NEUMANN Karel - SURA Jan (N), MOTTL Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů