0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 13:00

6.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Netolic potvrdila formu


Branky


12

Rezerva Netolic se pohybuje na špici tabulky a tentokrát zajížděla do Strunkovic nad Blanicí, kde narazila na místní rezervu. V její brance nechyběl kapitán týmu Miroslav Turek, který je odchovancem Netolic, ve kterých stále bydlí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

David Reindl byl pro domácí nezastavitelný

Hned v úvodu se dostal tým Netolic do vedení. David Reindl dostal přesný pas za obranu, udělal kličku brankáři a poslal hosty do vedení 0:1. O chvíli později znovu Reindl  sám na domácího brankáře a tentokrát neúspěšně.  A do třetice Reindl, tentokrát znovu udělal kličku domácímu brankáři, ale z úhlu mířil vedle. Pak se ke slovu dostal domácí tým a Landgráf orazítkoval z přímého volného kopu břevno. Na druhé straně dostal znovu krásný míč za obranu David Reindl, který obešel brankáře a zvýšil na 0:2. Třetí branka přišla po chvilce. Domácí obrana zaspala, do vápna se dostal Dvořák, který našel před prázdnou brankou Petra Nováka, který měl lehkou pozici 0:3. Domácí tým pak měl možnost snížit. Mladíček Hnátek se zbavil ve vápně Kozla, ale jeho střelu mířící do brány zastavil obránce Netolic. Na druhé straně šel Plojhar sám na brankáře Turka, ale neprostřelil ho. V další šanci David Reindl jen těsně minul. Přímý kop Vláška k tyči vyrazil brankář Turek. První poločas patřil jednoznačně hostím.

Druhý poločas se hrál se spoustou šancí na obou stranách

Druhý poločas předvedl domácí tým naprosto rozdílný výkon. Brzo mohl snížit Hnátek, ale jeho střelu ze skrumáže zastavil před brankou jeden z bránících hráčů. V další akci se hnal ze strany sám na brankáře Kabelku Jílek, ale zakončil vedle. Po další akci Jílka netrefil Landgráf. Na druhé straně se sám před brankáře Turka dostal Vlášek, ale toho domácí brankář vychytal. Ten si poradil i s tutovkou Reindla, kterému nejprve vypíchl míč při pokusu o kličku a zlikvidoval i následnou dorážku. Na druhé straně šel znovu Jílek sám na Kabelku, ten domácího střelce výborně vychytal. A do třetice Jílek a ani tentokrát nemířil přesně. Stejně si vedl na druhé straně Reindl, který šel znovu na domácího brankáře, ale neprostřelil ho. Na druhé straně se ke střele dostal znovu Hnátek, ale znovu neprostřelil hradbu těl před sebou. Na druhé straně se prokličkoval před brankáře Turka hostující Dvořák, ale na domácího brankáře nevyzrál. V posledních minutách se domácí tým snažil vstřelit aspoň jednu branku, ale zahrál špatně standartní situaci a brejk do otevřené obrany zakončil po nahrávce Reindla do prázdné branky Václav Vlášek 0:4. Rezerva Netolic potvrdila formu a zaslouženě patří na špic tabulky. Domácí tým naopak ztratil další bodu a postup mezi nejlepších osm týmů se mu už hodně vzdaluje.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice B
Roman Žurek st. (vedoucí týmu): První poločas jsme prospali a soupeř nás zaslouženě potrestal. Vůbec jsme nestíhali a 0:3 bylo pro nás ještě milosrdné. Druhý poločas už byl z naší strany dobrý, ale opět se projevil náš nešvar, kdy zahazujeme spoustu šancí. Boj o postup mezi první osmičku soutěže bude už hodně složitý.




Sestavy


TJ Blaník Strunkovice B
M. Turek [-] - R. Kašpar [-] , J. Šabršula [-] , P. Mottl [-] , R. Landgráf [-] , D. Hnátek [-] , J. Hálek [-] , J. Kureš [-] , S. Pelech [-] , P. Krump [-] , M. Jílek [-]

1. FC Netolice B
T. Kabelka [-] - P. Caletka [-] , L. Plojhar [-] , M. Rybáček [-] , D. Hlavatý [-] , V. Kozel [-] , M. Dvořák [-] , P. Novák [-] , I. Cibuzar [-] , V. Vlášek [-] , D. Reindl [-]

ŽK: 45. R. Landgráf , 57. J. Kureš , 78. J. Šabršula - 71. L. Schönbek .
Hráči zápasu: D. Reindl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: NEUMANN Karel - DATSENKO Mykhailo, BRABEC Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Zde to vidím na kříž.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích