FOTO: Hattrick Michala Jílka zajistil rezervě Strunkovic tři body


Branky


13

Ve Zbytinách se utkala dvojice týmů, která má zatím ke spokojenosti daleko. A tak se dal očekávat vyrovnaný zápas. V brance Strunkovic se objevil mladý Váša a kapitán týmu Turek nastoupil v poli. Na stoperu nastoupil poprvé v sezoně zkušený Miroslav Kašpar.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výborný úvod hostí

Hostujicí celek se do domácích zakousl od prvních minut a hned z prvního rohu trefil Pelech břevno. O chvíli později založil krajní bek Jiří Šabršula akci, kterou sám zakončil po přesném centru Kureše 1:0. O minutu později vybojoval Mottl míč a jeho kolmici zužitkoval Michal Jílek 2:0. Třetí branku mohl přidat Kureš po krásném centru od Hálka, ale jeho tutovku výborně vychytal Socha. Hostujicí tým pak ubral a domácí Zbytiny mohl dostat do hry Šnajdr, ale jeho střela orazítkovala tyč. Po další střele ze střední vzdálenosti zvonila znovu tyč hostujicí branky. Na druhé straně střelu Jílka vytáhl Socha a další rána útočníka Strunkovic skončila těsně vedle. Pak se prosadi ldomácí tým, po akci Šnajdra zakončoval do prázdné branky Milan Balica 1:2. Hostujicí tým, ale rychle odpověděl. Miroslav Kašpar vyvezl míč přesnou nahrávkou poslal do šance Michala Jílka a ten se nemýlil 1:3. Těsně před koncem poločasu ještě Turek nedosáhl těsně na centr od Mottla.

Michal jílek dokonal hattrick

Druhý poločas se hrál opatrně. Hostujicí celek dobře bránil a vyrážel do nebezpečných brejků a brzo jim jeden z nich vyšel. Michal Jílek se na dvakrát prosadil a šel slavit hattrick 1:4. Další šanci měl po přesném rohu Landgráfa hlavičkůjící Pelech, ale netrefil branku. Na druhé straně zahrával kapitán Zbytin Lebeda přímý volný kop a jeho krásná střela olízla spojnici. Na druhé straně se dostal do šance Landgráf, ale ani on v dobré pozici branku netrefil. Snížit mohl Lebeda, ale jeho pokus o lob výborně vystihl Váša. Ten si poradil nadvakrát i  s další střelou Lebedy. Na druhé straně šel sám na brankáře Pelech, ale po kličce brankáři netrefil odkrytou branku. Poté už dobře pískající Sýkora ukončil zápas a hostujicí celek se tak raduje ze zasloužených bodů. Domácí tým zůstává stále na nule. 



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice B
Miroslav Turek (kapitán): Zápas jsme začali výborně, rychle jsme vedli a měli další šance. Pak jsme se přizpůsobili hře soupeře a moc ke koukání to do konce poločasu nebylo. Naštěstí nám na začátku druhého poločasu vyšel brejk a s vedením o tři branky se nám už hrálo dobře. I když ke konci jsme pustili domácí do zbytečně moc zakončení a sami tradičně dost šancí zahodili.



Počet diváků: 10. Rozhodčí: Sýkora Pavol - DATSENKO Mykhailo, ŠNAJDR František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 9. 2019 22:18
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů