Rezerva Vacova si zastřílela


Branky


74. T. Kočárek (p.) - 2. J. Bubík , 8. T. Hozman , 12. T. Hozman , 33. G. Bujok , 40. G. Bujok , 47. T. Kočárek (vl.) , 55. R. Mach , 90. G. Bujok
4

Report zaslal a na zápase fotil Ladislav Beran. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Ve Volarech si pro tři body dokráčeli hosté z pod Javornické rozhledny úplně v pohodě.

 

První útok ve druhé minutě rozehrává dlouhým nákopem akci Vacova gólman Lácha, přes Nováka, která našel volného Jiřího Bubíka a narodil se první gól. Tato rychlá branka dala fotbalu mezi vrcholy Hochsteinu a Bobíka ráz a hosté byli na koni. Hosté jsou rychlí, hodně na míči a hra z koncentrované obrany s rychlými brejky nese své ovoce a do 12. minut vytáhne Tomáš Hozman dvěma góly na tří brankový rozdíl. Je rozhodnuto a hosté zvolní. Domácí opticky vyrovnávají hru, ale velký problém je dostat se za obranu hostí, kterou perfektně diriguje gólman a kapitán hostí Lácha. Několik šancí si domácí vytvoří, ale Dan Kučera, Tomáš Kočárek ani Václav Kubát z dobrých pozic nedali. Po půl hodině hry se připomíná domácím Gustav Bujok, který ve 33 a 40 minutě trefuje a skóre je pro domácí mínus pět.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas se v takové situaci dohrává. Zajímavostí bylo jen počasí, kdy padlo několik kapek a za koncertu hromů v dáli hosté zkušeně drželi míč. Domácí hrají nejhorší zápas od loňského podzimu a jsou úplně bezradní. Ti Bujokem, který docílí hatrik a Machem vytahují skóre na sedm. Kosmeticky upravuje domácí Tomáš Kočárek s pokutového kopu, který s Václavem Kubátem snesou lepší hodnocení, ale to bylo málo. V samotném závěru si ještě domácí srazí do vlastní branky střelu Bujoka a tento vlastenec jen podtrhl zlý fotbalový sen pod Bobíkem.

 

Utkání v pohodě odřídil DATSENKO Mykhailo, kterému slušná hra obou týmů řízení zlehčila. Na asistenci jedna byl zkušený Pavol Sýkora, který novicovi z Ukrajiny v dresu rozhodčího hodně pomohl.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: DATSENKO Mykhailo - SÝKORA Pavol, KALÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 8. 2019 22:48
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Domácí se snad na Borových chytili a s Vacovem to bude boj, jako břitva.

Tip: výhra domácích










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku