1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 14:00

9.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipí v závěru zápasu senzačně otočilo zápas s Vrábčí


Branky


12

Fotbalisté Vrábče prohráli v 9. kole III. třídy s Lipí 1:2. Domácí poslal do vedení v prvním poločase Hejplík, ale za hosty v závěru druhého poločasu vyrovnal Kastl a těsně před závěrečným hvizdem otočil Holinka. Lipí tak odváží všechny body a posunulo se na šesté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V prvním poločase jsme byli lepším týmem. Soupeře jsme přestříleli v poměru 8:1. Avšak střely směřovaly doprostřed branky a byly slabé, takže nemohly brankáře domácích nijak ohrozit.

Hosté v závěru otočili utkání a berou tři body

Po přestávce jsme nastoupili nesoustředění a hned ve 48. minutě jsme z trestného kopu inkasovali, když jsme nedokázali pohlídat náběh domácího Václava Hejplíka - 1:0. Po obdržené brance jsme se postupně dostávali do tempa, avšak všechny akce končily před vápnem. Nedařilo se nám dostat se do zakončení. Dvacet minut před koncem utkání změnil trenér Kočer rozestavení na 3-4-3 a tlak na soupeře se zvyšoval. Ten se nedostával ani za půlku. V 80. minutě jsme se po pěkné kombinaci Holinky a Vondrouška na pravé straně dočkali vyrovnání, kdy celou akci zakončil Zdeněk Kastl - 1:1. V 85. minutě se po faulu pískal přímý kop v náš prospěch. Míč si postavil Jiří Holinka a podél zdi k pravé tyči vstřelil vítěznou branku.

Autor: https://www.tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lipí
Jiří Holinka (hráč): Derby s Vrábčí bylo těžší než jsme si mysleli. V prvním poločase nám chybělo kvalitnější zakončení a po spoustu neproměněných střeleckých pokusů jsme šli do kabin za bezbrankového stavu. Druhý poločas začal přesně jak jsme si nepřáli. Hned v začátku druhého poločasu šli domácí do vedení, kdy jsme nedokázali po centru uhlídat nabíhajícího V. Hejlíka. Hra začala být mnohem víc tvrdší, plná soubojů. Naštěstí ke konci zápasu se nám povedlo dostal domácí pod tlak otočit tak pro nás nepříznivý výsledek. První gól si připsal Z. Kastl, který po svém úprku po pravé straně chladnokrevně zakončil. Krátce poté se mi povedlo z trestného kopu prostřelit Jakuba Fleischmanna a zaslouženě bereme všechny body.



Sestavy


TJ Vrábče
J. Fleischmann [-] - J. Fiala [-] , K. Barva [-] , J. Šerý [-] , J. Ohrazda [-] , Š. Ohrazda [-] , S. Knytl [-] , P. Sedlický [-] , T. Knytl [-] , M. Vrba [-] , M. Lerche [-]

TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - J. Dušek [-] , J. Mojžíš [-] , M. Svoboda [-] , T. Jeněk [-] , T. Jinek [-] , J. Holinka [-] , O. Wegenkittl [-] , J. Říha [-] , Z. Jinek [-] , L. Kruťko [-]

Hráči zápasu: J. Holinka , D. Vondroušek , Z. Kastl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - JURČÍK Martin (N), DAŇHELKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra hostů

Klasické derby, hodně soubojů. Body nakonec urve Lipí. (1:3)

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů