Dívčice slaví další domácí výhru, Nové Hodějovice zlomil třemi góly Strnad


Branky


13

Fotbalisté Dívčic pokračují ve skvělých výkonech před domácím publikem. V utkání s Novými Hodějovicemi domácí celek vedl po prvním poločase a i když byl v prvních minutách toho druhého pod mírným tlakem, všechny šance přežil a dalšími čtyřmi góly pojistil výhru 6:1. Hattrickem se blýskl domácí útočník Strnad.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Dle tipérů zde na portále byl favorit v utkání Dívčic s Hodějovicemi jasný. A zápas ukázal, že se nepletli. Od úvodního hvizdu to byli domácí, kdo určoval tempo zápasu. A brzy vstřelili i úvodní branku. Po nenápadné akci se prosadil domácí kapitán Luboš Tvrzický střelou k tyči přes bránícího hráče. Ve hře se pak hrálo poměrně vyrvonané utkání, ale tutové šance měly pouze Dívčice. Dvě, tři ještě s neskutečným štěstím hostující obrana v čele s brankářem Rozyckim odvrátila, ale po další chybné rozehrávce hostů se již prosadili po hezké akci, kdy do prázdné branky uklízel Michal Ježek - 2:0. Do konce polačasu už branka nepadla a mělo být i ve druhém poločase o co hrát.

Dívčice vstřelily čtyři branky a berou všechny body

Hra byla však stejná jako v první pětačtyřicetiminutovce. Zvrat v utkání mohl nastat, když dostali hodějovičtí hráči výhodu trestného kopu těsně za velkým vápnem. Střelu Janovského zastavila domácí zeď nejspíš rukou, penalta se však nekopala. Pak začala plejáda samostatných nájezdů na brankáře hostů. Ti ovšem se svými šancemi nakládali takovým stylem, že zůstával přihlížejícím rozum stát. Stejně se ale prosadili ještě čtyřikrát. V 52. minutě prošel přes dva bránící hráče Václav Strnad a střelou do pravého horního rohu nedal brankářovi šanci. V 65. minutě přidal čtvrtou branku Petr Semrád. V 85. minutě a o tři minuty později zkompletoval hattrick Václav Strnad a bylo rozhodnuto. Za Hodějovice skóroval Jaroslav Mrkvička, který tak protrhl střeleckou smůlu z minulých zápasů. V úplném závěru pak ještě domácí brankář Trčka vytáhl parádní zákrok proti střele Rudolfa. Výsledek 6:1 je z pohledu vyložených šancí pro hostující tým ještě milosrdný.

Autor: Petr Hrubý

 



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Musíme být spokojeni jak s výsledkem, tak s předvedenou hrou. Do zápasu jsme dobře vstoupili, pomohl nám brzká vedoucí branka. Jsme rádi, že se nám podařilo prosadit se hned šestkrát. Hráli jsme dobře po všech stránkách, měli jsme chuť do hry, vytvořili jsme si hned několik dalších šancí. K dobrému utkání přispěl i soupeř, který se snažil hrát fotbal a ne jen nakopávanou.

FC Nové Hodějovice
Petr Hrubý (hráč): Utkání jsem bohužel sledoval pouze z lavičky. Bohužel hlavně proto, že člověk z lajny vidí, že se nám příliš nedaří. Neběháme, nenabízíme se a to se potom přihrává těžko. Nicméně je třeba pochválit domácí Dívčice, které chtěly hrát celý zápas kombinační fotbal a byla na nich vidět velká chuť i za rozhodnutého stavu. Příště přivítáme neoblíbený Čtyrák (vždy nás porazili, co pamatuji), tak uvidíme, s kým k nám dorazí.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - AMBROŽ Martin (N), ŠÍREK Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 10. 2019 17:43
Hodnocení zápasu

Tip experta: výhra domácích

Na velkém hřišti domácích, Hodějovice odpadnou hlavně fyzicky. Hladká výhra domácích 6:0.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích