3:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Hodějovice v divoké přestřelce remizovaly se Stropnicí 3:3


Branky


18. P. Hrubý (p.) , 23. P. Janovský , 51. P. Janovský - 28. J. Haňur , 56. J. Haňur , 85. V. Trojan
13

Zápas Nových Hodějovic s Horní Stropnicí v 5. kole III. třídy nabídl gólové hody. Nakonec utkání skončilo remízou 3:3. Do vedení je poslal Hrubý a Janovský, ale hosté díky gólům Haňura vyrovnali. Janovský svým druhým gólem v zápase vrátil vedení domácím. Jenže v 85. minutě srovnal Trojan.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Domácí vstoupili do zápasu aktivně a po jednom z centrů zahrál stropnický obránce rukou a z pokutového kopu se trefil Petr Hrubý - 1:0. Nové Hodějovice měli i další šance, brankou ale skončil až oblouček Petra Janovského, který spíš chtěl centrovat na některého ze spoluhráčů - 2:0. Hosté hráli bez míče a tudíž i bez šancí. Přesto se šlo do kabin za stavu 2:1, když chybu v rozehrávce potrestal Jindřich Haňur střelou o tyč. V prvním poločase existoval na hřišti jen jeden tým a skóre mohlo být i vyšší z pohledu domácích.

Utkání nakonec skončilo remízou

I ve druhé půli hrál jen jeden z týmů. Tentokrát ale stropničtní. Domácí nepochopitelně zalezli, přestali hrát po zemi, nebojovali. Z ojedinělé šance však dali na 3:1, když se trefil podruhé v zápase Petr Janovský a zápas vypadal že je rozhodnutý. Jenže chyba lávky. Po hezkém centru se prosadil také podruhé Jindřich Haňur a zkázu pro domácí dokonala Horní Stropnice, když se po dalším centru prosadil z otočky Václav Trojan. Domácí chybovali i nadále a Stropnice si vyrovnání zasloužila. V poslední vteřině mohl strhnout vedení na stranu domácích ještě hlavičkující Schafelhofer, ale branku minul a tak obě mužstva získala jen bod, pro hosty hodně cenný vzhledem k průběhu zápasu.

Autor: Petr Hrubý



Ohlasy k zápasu


FC Nové Hodějovice
Petr Hrubý (hráč): Zápas stejný tomu minulému domácímu s Chrášťany. Asi nejlepší poločas v letošní sezoně a místo abychom vedli o tři branky, vedeme o jednu. Druhá půle je mi záhadou, sami jsme posadili Stropnici na koně, zalezli jsme, nepřihráli jsme si. Vzhledem k tomu, že máme věkový průměr v týmu přes 30 let, je ostuda nevyhrát takto rozehraný zápas.




Sestavy


FC Nové Hodějovice
J. Rozycki [-] - H. Blažek [-] , Z. Kroupa [-] , J. Stolarik [-] , J. Schaffelhofer [-] , P. Kastl [-] , M. Hrdlička [-] , T. Carda [-] , J. Mrkvička [-] , L. Pokorný [-] , P. Janovský [-]

TJ Hraničář Horní Stropnice
P. Josefík [-] - D. Chovanec [-] , M. Vrobel [-] , J. Maršálek [-] , R. Tříska [-] , D. Valenta [-] , S. Chernev [-] , M. Kusák [-] , J. Haňur [-] , J. Holej [-] , V. Bušta [-]

ŽK: 54. J. Holej .
Hráči zápasu: P. Janovský - J. Haňur .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KUBEŠA Erik - NĚMEČEK Lukáš (N), CHOVANEC Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Radek Lukáš
Tip experta: výhra hostů

3:4. Hosté jsou mírným favoritem. Určitě budou chtít potvrdit předchozí výhru ze zápasu s Týnem nad Vltavou.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Slovan Černý Dub | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích