1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 17:00

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub doma remizoval s Mokrým


Branky


13

Domácí Černý Dub nedokázal navázat na hostující vítězství v Lipí a s prvním Mokrým pouze remizoval 1:1. Navíc musel dotahovat, jelikož hosté vedli po trefě Paclíka, jenž se trefil potřetí v této sezóně. Hosté srovnali zásluhou Michala Švercla, který skóroval ránou z dvaceti metrů . Oba celky se tak musejí spokojit s bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Už začátek zápasu naznačoval, že oba týmu bodou hrát opatrně. Míč na svých kopačkách drželi časteji domácí, avšak hosté hrozili rychlými přechody z kterých však žádná vyložená šance nepřišla. Ve 13. minutě zahrávali hosté rohový kop na který si naskočil Dvořák a jen těsně minul branku Holého. Ve 24. minutě si na Welserovo centr naběhl Srogončík, míč ovšem minul a dobíhající Zedek přestřelil Vaňasovo branku. Ve 30. minutě vyrazil Vaňas Zedekovu střelu do břevna. Více toho první poločas nenabídl. 

Oba týmy nakonec berou bod

Druhý poločas začali lépe hosté. Ve 49. minutě si na cetnr Kössla naběhl Filip Paclík a hlavou překonal Holého - 0:1. V 57. minutě se dostal do vápna Kapoun, ovšem při zakončení trefil pouze boční tyč. V 70. minutě se z hranice velkého vápna opřel do míče Michal Švercl a krásnou střelou od břevna vyrovnal stav utkání - 1:1. Poté se převážně hrálo jen na půlce hostujcího týmu. Vyrovnávací branka domácí tým nakopla a stále se tlačili dopředu. Hostující tým posledních dvacet minut pouze bránil, krom jedné situace když se Paclík dostal do zakončení, ale Holého branku netrefil. V 78. minutě se mohli domácí dostal do vedení, ale Zedek trefil z přímého volného kopu pouze tyč. V 82. minutě nastřelil Tomáš břevno. Poslední šanci na zvrat utkání měl Zedek, když se dostal vápna, ale výborný Vaňas ho vychytal. Oba týmy se tam rozešli smírně. Mokré se tak stále drží na prvním místě.

Autor: Václav Welser



Sestavy


TJ Slovan Černý Dub
P. Holý [-] - V. Welser ml. [-] , M. Liebl [-] , O. Tomáš [-] , D. Schneider [-] , M. Švercl [-] , J. Zedek [-] , F. Kapoun [-] , P. Kuba [-] , M. Frdlík [-] , R. Hojda [-]

TJ Mokré
M. Vaňas [-] - R. Rottner [-] , P. Štumbauer [-] , P. Dvořák [-] , P. Houska [-] , V. Klement [-] , L. Tancer [-] , M. Kössl [-] , R. Beneda [-] , F. Paclík [-] , Z. Šedivý [-]

ŽK: 64. M. Švercl , 86. T. Bakalář - 42. Z. Šedivý , 54. R. Rottner .
Hráči zápasu: M. Švercl - F. Paclík .
Počet diváků: 32. Rozhodčí: STACH Josef - WELSER Václav (N), MATĚJKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Podle mě nejatraktivnější zápas tohoto kola. Oba týmy letos ukazují, že se chtějí rvát o přední příčky tabulky a prezentují se i střeleckou kanonádou.
Čekám divokou přestřelku, ve které zvítězí domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích