FOTO: Dívčice vyhrály ve Vrábče a vrátily se na první místo


Branky


20. D. Seethaler , 43. D. Seethaler (p.) - 7. Š. Hájek , 27. M. Ježek , 39. L. Tvrzický (p.) , 48. V. Strnad , 73. M. Ježek
13

Fotbalisté Dívčic vyhráli i druhé podzimní utkání. Po výhře s Včelnou zdolali v rámci 3. kola III. třídy i Vrábče. Hostující celek si vypracoval jednobrankové vedení, na které domácí ještě dokázali zareagovat snížením. Gólem na 2:1 však dodal klid fotbalistům Ježek, který se v utkání trefil hned dvakrát. Druhý poločas už nepřinesl nějaké velké drama, ale přinesl alespoň dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté odcházeli do kabin spokojenější

Dívčice si vypracovaly první šanci už po dvou minutách, Fleischmann se musel pořádně natáhnout, aby nebezpečnou střelu z pravé strany vyrazil. Za domácí to zkoušel Ohrazda, ale jeho ránu po zemi Trčka bez problémů pokryl, to v 6. minutě byl stejný hráč více nebezpečný, když po jeho teči balón proletěl jen těsně vedle levé tyče. A vyplnilo se známé nedáš - dostaneš, o minutu později dostal na střed hřiště míč Štěpán Hájek a napálil ho přesně k pravé tyči - 0:1. A hosté hrozili dál, Hezoučkého střela skončila na břevně a několik rohových kopů skvěle vytesnil domácí brankář. Hostující útočník Ježek si teprve seřizoval mířidla. Ve 20. minutě bylo srovnáno. Dívčice nezachytily náběh z pravé strany, kde naběhl Hejplík a naservíroval míč Davidu Seethalerevi, který se nemýlil. Po tomto momentu bylo ve hře obou mužstev hodně nepřesností a hrála se spíše taková holomajzna mezi vápny. Ve 27. minutě si Dívčice vzaly vedení zpět, které už nepustily. Záložník Strnad utekl po pravé straně, přihrál Michalu Ježkovi, který propálil domácího brankáře Fleischmanna. Ve 39. minutě mohl vstřelil druhou branku Ježek, byl ale faulován v pokutovém území a kopala se penalta. Kapitán Luboš Tvrzický zachoval chladnou hlavu a hosté vedli už 1:3. Vypadalo to, že se půle dohraje v pohodě a klidu, jenže pan rozhodčí byl proti a těsně před koncem písknul hodně přísný pokutový kop i na druhé straně. David Seethaler ho také proměnil a dal domácím jistou naději. Konec první půle.

Ani přerušení hostům nezabránilo k zisku tří bodů

Do druhé půle vstoupili lépe hostující hráči, Semrád v dobré šanci minul bližší tyč, jeho spoluhráč Ježek měl ve 46. minutě před sebou dost volného prostoru, ovšem svoji ránu namířil jen na střed brány, kde stál připravený brankář. O dvě minuty později se už skóre měnilo, po odpískaném faulu rozehráli dívčičtí přímý kop, ze kterého se prosadil Václav Strnad, jenž prudkou střelou překvapil bezmocného gólmana Fleischmanna - 2:4. Po tomto momentu přišel prudký déšť a bouřka a hlavní rozhodčí se rozhodl utkání na chvíli přerušit. Po dvaceti minutách se šlo opět na věc. V další šanci trefil Semrád tyč a Rejdal z dorážky přestřelil. I tak následoval pátý gól v síti Vrábče, v 73. minutě se Michal Ježek vyhnul ofsajdu a v samostatném úniku překonal vyběhnutého gólmana. Od této chvíle se utkání víceméně dohrávalo, hosté si vytvářeli další šance, ale žádné neskončily gólem. Dívčice tak vyhrály ve Vrábče vysoko 5:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): Jsme šťastní, že se nám podařilo zvítězit. Dobře jsme do utkání vstoupili a šli do vedení. Pak nás trošku zmrazilo vyrovnání. Ale těší mě, že jsme zápas zvládli jako tým. Kluci utkání odmakali. Tři body bereme zaslouženě a jsme za ně moc rádi.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - JURČÍK Martin (N), AMBROŽ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 8. 2019 13:41
Hodnocení zápasu
25. 8. 2019 22:01
Hodnocení zápasu
Jan Valenta

Expert: Jaroslav Brom
Tip experta: výhra hostů

Dívčice po pohodičce v prvním zápase čeká ve Vrábči těžší práce, „desítku“ zřejmě atakovat nebudou, i tak ovšem myslím, že vyšší kvalita je na jejich straně a Vrábči připraví druhou porážku v sezóně.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra hostů