4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

1.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda přezimuje po výhře nad Rudolfovem "B" na 2. místě


Branky


4. A. Novák (p.) , 44. O. Jirák , 65. M. Bachratý , 87. J. Marek - 55. J. Justin
16

Dobrá Voda je v domácím prostředí zatím stoprocentní a zvítězila ve všech 6-ti odehraných podzimních zápasech. Rudolfovu se naopak při výjezdech vůbec nedaří a z 6-ti utkání bodoval pouze ve dvou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácím, což potvrdili dvěma góly

V posledním zápase podzimní části čekalo domácí hráče další derby s Rudolfovem "B“. Do zápasu chtěli vstoupit aktivně a na těžkém terénu co nejdříve rozhodnout. To se jim povedlo a hned ve 4. minutě po faulu ve vápně na J. Baštáře dostali domácí hráči výhodu pokutového kopu, který proměnil Aleš Novák - 1:0. První půlhodinu byli domácí jasně lepší, ale tlak a šance nedokázali zužitkovat. Až na konci poločasu ve 44. minutě se trefil hlavou Ondřej Jirák a do kabin odcházeli spokojenější domácí fotbalisté za stavu 2:0.

Úvod druhé půle vyšel hostům, ale zbytek zápasu ovládali opět domácí

Do druhého poločasu již domácí vstoupili způsobem, jako kdyby se jim nemohlo nic stát a jen díky brankáři J. Pauerovi se hostům podařilo vsítit pouze jedinou branku v 55. minutě Janem Justinem - 2:1. Po pro domácí hráče hrozné patnácti minutovce z úvodu druhé půle se přeci jen srovnali a v 65. minutě vstřelil svoji premiérovou branku za muže Matěj Bachratý - 3:1. V závěru zápasu, kdy probíhala 87. minuta, dobrovodští přidali ještě jednu branku Jakubem Markem a zaslouženě zvítězili 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Jan Baštář ( hráč ): Důležité tři body do jarních odvet. Užili jsme si dokopnou, podpořenou vítězstvím. Díky všem spoluhráčům a realizačnímu týmu.

SK Rudolfov B
Michal Nestával ( vedoucí a hráč ): Poslední podzimní zápas v derby se nám vůbec nepovedl a opět se opakovalo to samé... Domácím gratuluji k vítězství ;-)



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - M. Bachratý [-] , P. Červený [-] , A. Novák [-] , K. Klíma [-] , J. Marek [-] , D. Hostek [-] , J. Baštář [-] , P. Choboda [-] , O. Jirák [-] , Z. Frolík [-]

SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - F. Peiger [-] , M. Kešner [-] , V. Vejvar [-] , J. Machovec [-] , J. Justin [-] , J. Osmani [-] , P. Bláha [-] , P. Irmiš [-] , J. Kovařík [-] , J. Tušl [-]

ŽK: 43. P. Choboda .
Hráči zápasu: J. Pauer , J. Marek .
Místo: Dobrá Voda. Počet diváků: 57. Rozhodčí: Granec Robert - CAHÁK Michal (N), DVOŘÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Kubát

Expert: Luboš FORMÁNEK
Tip experta: výhra domácích

Zde bude k vidění kvalitní zápas a pro tři body si nakonec dokráčejí po boji domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích