Dělba bodů mezi Žabovřesky a Hlubokou "B"


Branky


14

Zápas mezi domácími fotbalisty Žabovřesk s rezervou Hluboké "B" sváděl k myšlenkám o vyrovnaném utkání, což se také nakonec vyplnilo. Oba týmy v tabulce dělil před vzájemným duelem jediný bod při vyrovnaném skóre obou mužstev. Navíc vzájemný zápas v loňské sezóně na hřišti Žabovřesk přinesl nerozhodný výsledek 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Hluboké "B" se ujali vedení

Rezervní celek Hluboké přijel do Žabovřesk posílen o pendla Pavla Hájka z A-týmu a první půli měl herní převahu. Ve 20. minutě jí také zužitkoval ve vedoucí gól zápasu, který vstřelil jediný střelec z minulého utkání rezervního týmu Hluboké Tomáš Křiváček a potvrdil svoji aktuální formu - 0:1. Domácí nebyli v první půli nikterak zvlášť nebezpeční a hostující fotbalisté své další šance zahazovali jak na běžícím páse. Takže místo toho, aby první poločas vedli hosté z Hluboké "B" alespoň o tři branky, do kabin obě mužstva odcházela za stavu 0:1.

Domácí zabojovali a to jim přineslo ovoce v podobě vyrovnávací branky

Ve druhé půli už domácí fotbalisté přidali na tempu, zlepšili hru a v podstatě také zaslouženě potrestali zahazování šancí hostujících hráčů nejen z prvního poločasu, ale i z druhého.  O vyrovnání ve skóre se postaral jeden z nejaktivnějších domácích fotbalistů, kterým byl Pavel Pokorný a v podstatě svojí brankou určil i finální výsledek utkání - 1:1. Domácí se svojí aktivitou ve druhé půli přeci jen mohli dočkat vítězné branky, ale proti byl hostující brankář J. Procházka, jenž vytáhl skvělý zákrok proti hlavičce domácího hráče před koncem zápasu a zachránil pro svůj celek alespoň bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žabovřesky
Luboš Formánek ( hráč ): Věděli jsme, že nás čeká velice těžký zápas. Soupeř nastoupil s výbornými hráči a od začátku zápasu ukazoval svojí kvalitu. První poločas patřil hostům a hráli mnohem líp než my. My se dostali do hry spíše až druhý poločas, takže spravedlivá remíza. Chtěli jsme sice tři body, ale bod bereme. Teď se budeme snažit obrat o body vedoucí Zliv, to by byla po zápase dokopná úžasná.




Sestavy


TJ Sokol Žabovřesky
M. Škaroupka [-] - O. Houdek [-] , J. Horský [-] , T. Hála [-] , P. Božovský [-] , V. Hrabčák [-] , J. Lapeš [-] , L. Formánek [-] , M. Vašíček [-] , J. Hála [-] , P. Pokorný [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Procházka [-] - M. Sloup [-] , M. Čuhaj [-] , T. Adam [-] , K. Štabrňák [-] , P. Tůma [-] , T. Křiváček [-] , V. Marek [-] , J. Suchan [-] , O. Krátký [-] , M. Kudrle [-]

ŽK: 71. T. Hála , 72. J. Pilný - 53. M. Kudrle , 62. P. Stejskal , 87. P. Hájek .
Hráči zápasu: T. Hála - M. Kudrle , J. Procházka .
Místo: Žabovřesky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - ŠTANDA Rudolf (N), POVIŠER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 11. 2019 17:44
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 14:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 20:35

Tip experta: výhra domácích

V Žabech se nehraje snadno, navíc těžko říct, v jaké sestavě se sejde Hluboká, takže tipuju výhru domácích.

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:08

Tip: výhra domácích